Diefstal door eigen personeel? Recherche Amsterdam

Diensten en Vakmensen > Juristen en Notarissen

OMSCHRIJVING:
Diefstal en fraude door uw eigen personeel??!!

Bent u mogelijk het slachtoffer van diefstal door uw eigen personeel, of heeft u een sterk voor gevoel dat dit gebeurt. Recherchebureau Heijm  is snel en heeft mogelijk uw oplossing. Wij  zijn gevestigd in Hoofddorp
( regio gebied Groot Amsterdam.) Maar zijn zeker ook landelijk werkzaam. Zo hebben wij opdrachtgevers gehad van Groningen t/m/ Zeeland. Gespecialiseerd  en werkzaam juist voor het MKB.

Diefstal en fraude. Het zal je maar gebeuren. De politie doet niets of heeft geen tijd, maar u blijft mooi zitten met dit probleem. Het kost uw geld, tijd en vooral grote ergenis en waarschijnlijk een breuk in uw vertrouwensgevoel. Wij weten wat het is.

Belt u ons snel voor het eerste korte gesprek. Ook snelheid en klant gerichtheid is onze voorsprong. Elke dag van 09.00 - 23.00 uur. Ook in het Weekend. Wij werken alleen met ex- politierechercheurs en ons bureau is getoetst door het Min v Justitie met een afgegeven Vergunning.

Belangrijk als u een civiele zaak moet gaan opstarten of snel de rotte appel uit uw bedrijf moet. 
Direct: 06- 39473932.
Van 08.00- 23.00 uur
Bij Spoed dag en nacht

 

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, t Gooi, Utrecht, Zaanstreek/Waterland en Buitenland
 ● Type: Strafrecht, Privaatrecht, Notariële diensten, Bestuursrecht en Bedrijfsrecht

ADVERTEERDER:
Naam: Recherchebureau Heijm BV Amsterdam- Hoofddorp
Tel: 0639473932
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2146199/ko

Recherchebureau Heijm Amsterdam, - Prive detective - voor al uw fraude onderzoeken en Arbeidsrechtelijk ernstig laakbaar gedrag. 
Wacht niet met bellen! U beperkt de financiele schade en voorkomt imago schade. Een goed feitenonderzoek levert u geld op!

Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Breda.
Ook voor de serieuze particulieren klant die begrijpt dat goed onderzoek tijd kost.

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.