SERVICE: Reparatie Buitenboordmotoren

Watersport en Boten > Buiten- en Binnenboordmotoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Gebruikt

OMSCHRIJVING:

Ook voor reparaties aan uw buitenboordmotor bent u bij ons van harte welkom.

Nieuwe of occasion onderdelen
Bij reparatie kunnen wij eventueel bekijken of een occassion onderdeel de oplossing van het probleem kan zijn. Dat scheelt voor u weer in de kosten. En anders wordt het een nieuw onderdeel.

Kostenafspraak
Om u te vrijwaren van een onaangename financiéle verrassing spreken wij eerst met u een maximum bedrag af waarvoor we uw buitenboordmotor onder handen zullen nemen. Wij zullen u dan van te voren altijd bellen indien de kosten hoger zullen zijn dan het afgesproken bedrag.

U kunt dan altijd zelf beslissen of wij door moeten gaan met de verdere reparatie van uw motor.   

Advies
Mochten wij vinden dat de kosten van de reparatie niet meer in balans zijn met de waarde van de buitenboordmotor, zullen wij u adviseren de reparatie te staken en de buitenboordmotor als verloren te beschouwen. U ben dan alleen de tot dan gemaakte kosten verschuldigd met een maximum van 75 euro. Desewenst zullen wij de buitenboordmotor gratis afvoeren.

Leenmotor
Een mankement aan uw buitenboordmotor komt altijd ongelegen bv. als u net uw bootje moet verplaatsen. Onze leenmotor kan dan snel even als oplossing dienst doen. Indien de reparatie bij Trustwatersport wordt uitgevoerd kunt u de leenmotor even gratis gebruiken, uiteraard voor zover beschikbaar.  

 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type motor: Buitenboord
 ● Brandstof: Benzine
 ● Eigenschappen: 2-tact, 4-tact, Elektrische start, Hand bediening en Stuurstand bediening

ADVERTEERDER:
Naam: Trustwatersport
Tel: 0622918080
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2640573/ko


Deze artikelen zijn ONLINE te bestellen in de webshop van Trustwatersport. Gewoon even gezellig langskomen op de Venenweg 71 in Zwanenburg (tussen Amsterdam en Schiphol) kan natuurlijk ook. De koffie staat altijd klaar.

Paasshow
Kom op 27 en 28 maart a.s. bij ons langs. We hebben dan o.a. de nieuwe, 2016 modellen, Tohatsu buitenboordmotoren en de MarineSports rubberboten voor uw klaar staan.

We zijn gevestigd op:
Industrieterrein de Weeren
Venenweg 71
1161 AK Zwanenburg

Contact:
06-53401410 (Thierry)
06-22918080 (Leo)

TRUSTWATERSPORT is dealer van: Course-keeper - DoubleLock Sloten en Kabels - Easy roller Boottrailers - Epifanes Verven en Lakken - Haswing Electramotoren - Jobe Funtubes - Majoni Fenders - MarineSports Rubberboten en RIB’s - Mastervolt  Acculaders - MinnKota Electramotoren - Navisafe Navigatieverlichting - NGK Bougies - Rubberboot Onderdelen - Safewinch Handlieren - Sierra Marine Products - Sjippie Cleaning Products - Solas Propellers - Steady Sloten - TK Spuitverf - Tohatsu Buitenboordmotoren - Topcraft sloepen - Ultraflex Remote Control.

KIJK OOK OP ONZE WEBSHOP.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 21-02-17
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Trustwatersport
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 21-05-2012
  • Plaatsnaam Zwanenburg
  • Telefoon 0622918080
  • Gezien 68 x
  • Snelcode info 2938955

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice