Trustwatersport en Elektrisch varen v.a. 159,00

Watersport en Boten > Buiten- en Binnenboordmotoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw

OMSCHRIJVING:
NU ONLINE TE BESTELLEN BIJ TRUSTWATERSPORT
Elektrische motoren en accessoires.

Elektrische motoren zijn schoner én stiller dan benzinemotoren. En wist u dat elektrisch varen ook nog een stuk goedkoper is? Want u betaalt maar één derde van het binnenhavengeld. Kortom, de elektromotor is een goedkoop, betrouwbaar alternatief voor de benzinemotor.

Elektromotor? Minder betalen!
Heeft u een elektro motor op uw boot? Dan betaalt u in Amsterdam slechts 1/3 van het standaard binnenhavengeldtarief. Geen elektro motor, dan wordt het misschien wel tijd om over te stappen.

Voordelen elektromotor 
- Stiller dan een benzinemotor
- Goedkoper dan een benzinemotor, want een boot met elektromotor valt onder het milieutarief
- Makkelijk in gebruik, want op verschillende plekken in Amsterdam zijn oplaadpunten waar u de motor gratis kunt opladen.
- Gebruik is reukloos, omdat de motor geen brandstof verbrandt
- U hoeft geen extra benzine te halen

Oplaadpunten en speciale ligplaatsen
De gemeente Amsterdam stimuleert elektrisch varen op de Amsterdamse grachten. Daarom kunt u op verschillende plekken in de stad uw elektrische boot opladen. U vindt oplaadpunten bij de Amstelsluis, de wachtsteiger Nieuwe Meer, de Watersportvereniging Sloterplas en de Elektrahaven Lemairegracht. Verder heeft elke jachthaven een oplaadpunt.

Momenteel is het opladen gratis voor bezitters van een milieusticker. Bezoekers van buiten Amsterdam moeten een aanmeervignet hebben. Dit kunt u aanschaffen bij een havenpost. Het aanmeervignet kost € 20 en is 24 uur geldig. Naast het neerzetten van oplaadpunten is de gemeente bezig met een pilot voor ligplaatsvergunningen speciaal voor elektrische boten.  

Elektrisch varen en Trustwatersport
Elektrisch varen wordt door Trustwatersport dan ook van harte ondersteund. We hebben dan ook een ruim assortiment electrische motoren in ons assortiment opgenomen van het vooraanstaande merk Haswing Marine.

Maak kennis met deze brede lijn innovatieve elektrische buitenboordmotoren. De milieuvriendelijke Haswing motoren zijn ongekend licht en compact en bieden u jarenlang fluisterstil vaarplezier. Door het brede modellengamma en een legio aan accessoires kunt u uw Haswing volledig aan uw wensen aanpassen voor optimale prestaties. Laat u verrassen door het gebruiksgemak en de duurzaamheid van deze nieuwe manier van varen!

De motoren onderscheiden zich door een hoog uitrustingsniveau en een zeer toegankelijke prijsstelling. Dankzij het brede modellengamma, voor zowel spiegel- als boegmontage, kan Haswing vele facetten van de watersport en vissport voorzien van duurzaam vaarplezier. Naast elektrische buitenboordmotoren biedt Haswing een uitgebreid gamma originele accessoires en accu- en laadsystemen voor optimale prestaties.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk en Type: Haswin Marine (Elekro motoren)
 ● Type motor: Buitenboord
 ● Brandstof: Electro
 ● Eigenschappen: Elektrische start en Hand bediening

ADVERTEERDER:
Naam: Trustwatersport
Tel: 0622918080
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2647886/ko


Deze artikelen zijn ONLINE te bestellen in de webshop van Trustwatersport. Gewoon even gezellig langskomen op de Venenweg 71 in Zwanenburg (tussen Amsterdam en Schiphol) kan natuurlijk ook. De koffie staat altijd klaar.

We zijn gevestigd op:
Industrieterrein de Weeren
Venenweg 71
1161 AK Zwanenburg

Contact:
06-22918080 (Leo)
06-53401410 (Thierry)

TRUSTWATERSPORT is dealer van: Course-keeper - DoubleLock Sloten en Kabels - Easy roller Boottrailers - Epifanes Verven en Lakken - Haswing Electramotoren - Jobe Funtubes - Majoni Fenders - MarineSports Rubberboten en RIB’s - Mastervolt  Acculaders - MinnKota Electramotoren - Navisafe Navigatieverlichting - NGK Bougies - Rubberboot Onderdelen - Safewinch Handlieren - Sierra Marine Products - Sjippie Cleaning Products - Solas Propellers - Steady Sloten - TK Spuitverf - Tohatsu Buitenboordmotoren - Topcraft sloepen - Ultraflex Remote Control.

KIJK OOK OP ONZE WEBSHOP.

  • Prijs € 159
  • Datum plaatsing 03-03-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Trustwatersport
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 21-05-2012
  • Plaatsnaam Zwanenburg
  • Telefoon 0622918080
  • Gezien 73 x
  • Snelcode info 3172274

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice