Recherchebureau Alkmaar - Privé detective

Diensten en Vakmensen > Detectivebureaus

OMSCHRIJVING:
Recherchebureau Heijm te Amsterdam - Hoofddorp - Alkmaar - Den Haag - Utrecht - Breda - t Gooi
Het meest toegankelijke Recherchebureau van Nederland.!

Wellicht heeft al eens gedachten gehad om een Recherchebureau e/o onderzoeksbureau in te schakelen maar is het daar nooit van gekomen omdat u, net als velen andere mensen, door het bomen het bos niet meer ziet. Misschien heeft u wel eens gedacht, " maar mijn probleem wordt niet serieus genomen?" Zo kunnen wij nog wel een tiental beperkende gedachten bedenken.

Ons recherchebureau werkt zowel in opdracht van het MKB en particulieren. Omdat de doelgroep particulieren voor veel recherchebureaus geen serieuze doelgroep is, hebben wij ons naast andere activiteiten, gespecialiseerd in uw specifieke probleem. Nog nooit is een recherchebureau zo toegankelijk geweest voor de zogenaamde " gewonen man/ vrouw".

Een aantal voorbeelden van onderzoek zijn:
 ● Vermiste personen
 ● slachtoffer van Internetfraude
 ● Alimentatie onderzoeken (Aantonen van samenwonen, aantonen vermogen en inkomen)
 ● Stalking onderzoek
 ● Ernstige relatie problemen- ontrouw etc
 ● Bedreiging in welke vorm dan ook.


Natuurlijk houden wij ons aan de voorgeschreven privacy en gedragscode opgesteld door het Ministerie van Justitie en heeft het recherchebureau Heijm een POB vergunning afgegeven door de MvJ.

(Let op: Er zijn veel recherchebureaus en zogenaamde detectivebureaus die geen kwaliteitscontrole hebben gehad. dus werken zonder een door de wet voorgeschreven POB vergunning)

Bedrijfsinfo:

Recherchebureau Heijm is een landelijk opererend particulier recherchebureau, erkend door het Ministerie van Justitie onder nummer POB 1232. Wij beschikken over ruim 25 jaar nationale en internationale ervaring in recherchediensten, opsporing en MKB-management.
Wij verrichten onze werkzaamheden in opdracht van bedrijven, (lokale) overheden, verzekeringsmaatschappijen, advocatenkantoren en t.b.v. particulieren.

Bel of mail en vraag om een Gratis introductie gesprek.
T: 020- 8100929
T: +31  06- 39473932 

(Tel. bereik van 09.00 t/m 23.00 uur) In nood/ spoed dag en nacht.
in: Heel Nederland

Werktijden: Indien nodig dag/nacht

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, t Gooi, Utrecht en Zaanstreek/Waterland

ADVERTEERDER:
Naam: Recherchebureau Heijm BV Amsterdam- Hoofddorp
Tel: 0639473932
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2146196/ko

Recherchebureau Heijm Amsterdam, - Prive detective - voor al uw fraude onderzoeken en Arbeidsrechtelijk ernstig laakbaar gedrag. 
Wacht niet met bellen! U beperkt de financiele schade en voorkomt imago schade. Een goed feitenonderzoek levert u geld op!

Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Breda.
Ook voor de serieuze particulieren klant die begrijpt dat goed onderzoek tijd kost.

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.