Recherchebureau Heijm - Onderzoek zieke werknemer

Diensten en Vakmensen > Juristen en Notarissen

OMSCHRIJVING:
Recherchebureau Heijm te Hoofddorp- gebied groot Amsterdam
Het meest toegankelijke Recherchebureau van Nederland.!

Wellicht heeft al eens gedachten gehad om een Recherchebureau e/o onderzoeksbureau in te schakelen maar is het daar nooit van gekomen omdat u, net als velen andere mensen, door het bomen het bos niet meer ziet. Misschien heeft u wel eens gedacht, " maar wat is de meerwaarden?

Wij werken voor zowel in opdracht van het MKB en particulieren. , hebben wij ons naast andere activiteiten, gespecialiseerd in uw specifieke probleem. Nog nooit is een recherchebureau zo toegankelijk geweest voor het MKB.

Een aantal voorbeelden van onderzoek zijn:
 ● Frauduleus ziekteverzuim
 ● Geheimhoudingsplicht werknemer
 ● Schenden concurentiebeding.
 ● Interne diefstal/ fraudeNatuurlijk houden wij ons aan de voorgeschreven privacy en gedragscode opgesteld door het Ministerie van Justitie en heeft het recherchebureau een POB vergunning afgegeven door de MvJ.

(Let op: Er zijn veel recherchebureaus en zogenaamde detectivebureaus die geen kwaliteitscontrole hebben gehad. dus werken zonder een door de wet voorgeschreven POB vergunning)

Bedrijfsinfo:

Recherchebureau Heijm is een erkend door het Ministerie van Justitie onder nummer POB 1232. Wij beschikken over ruim 20 jaar nationale en internationale ervaring in recherchediensten, opsporing en MKB-management. Wij verrichten onze werkzaamheden in opdracht van bedrijven, (lokale) overheden, verzekeringsmaatschappijen, advocatenkantoren en t.b.v. particulieren.

Bel of mail en vraag om een Gratis introductie gesprek.

T: +31   06- 39473932

(Tel. bereik van 09.00 t/m 23.00 uur, in nood/ spoed dag en nacht)

Werkgebied: Heel Nederland
Werktijden: Indien nodig dag/nacht


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, t Gooi, Utrecht en Zaanstreek/Waterland
 ● Type: Strafrecht, Privaatrecht, Notariële diensten, Bestuursrecht en Bedrijfsrecht

ADVERTEERDER:
Naam: Recherchebureau Heijm BV Amsterdam- Hoofddorp
Tel: 0639473932
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2146195/ko

Recherchebureau Heijm Amsterdam, - Prive detective - voor al uw fraude onderzoeken en Arbeidsrechtelijk ernstig laakbaar gedrag. 
Wacht niet met bellen! U beperkt de financiele schade en voorkomt imago schade. Een goed feitenonderzoek levert u geld op!

Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Breda.
Ook voor de serieuze particulieren klant die begrijpt dat goed onderzoek tijd kost.

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.