Navisafe Navi Light 360º vanaf € 55,--

prijs
€ 55
datum plaatsing
08-02-17
conditie
nieuw
adverteerder
Trustwatersport
type
aangeboden
adverteert sinds
21-05-2012
plaatsnaam
Zwanenburg
telefoon
0622918080
gezien
37 x
snelcode info
5170128

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Watersport en Boten > Accessoires en Toebehoren > Navigatiemiddelen en Scheepselektronica

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

NU ONLINE TE BESTELLEN IN DE WEBSHOP VAN TRUSTWATERSPORT

NAVISAFE NAVIGATIEVERLICHTING
De Navisafe Navilight lampen zijn de eerste navigatie lantaarns op LEDs én batterijen die het keurmerk voor 2 zeemijl (NM) van de Amerikaanse kustwacht hebben mogen ontvangen. Het licht is volledig waterdicht en blijft drijven.
 
Er zijn vier verschillende bevestigingsmethoden: (A) met dubbele magneten, (B) het Railblaza systeem, (C) het Scotty systeem en (D) op GoPRO camera bevestiging.

Navisafe produceert ook de handige mini LED zaklantaarns en een echte nautische hoofdlantaarn met ver-straler, rode nachtverlichting en breed-straler.

Het Navilight 360° is een uniek, internationaal met diverse prijzen bekroond ontwerp. Een ontwerp dat waterdichtheid, 360° zichtbaarheid met superheldere LEDs en een dubbel magnetisch bevestigingsysteem, geïntegreerd in een compacte vorm die makkelijk in de zak van je jas of broek past.

Het dubbele magnetische bevestigingsysteem betekent dat het licht nagenoeg overal geplaatst kan worden: op je kleren, op de boot, aan de binnen- of buitenkant van een tent of aan de auto. Ingezet als reddingslicht geeft het je exacte positie weer met een intense lichtknippering.

Het Navilight 360° geeft een ultra sterk continu brandend licht of knipperlicht voor noodgevallen. Het licht is volledig waterdicht en blijft drijven, mits losgenomen van de magneetbevestiging. De bediening is heel gemakkelijk, zelfs met koude vingers en in het pikkedonker, door de grote aan/uit knop bovenop de lamp.

Twee jaar geleden ontving het Navisafe Navi light 360° het goedkeur van de Amerikaanse Kustwacht (USCG) voor 1 zeemijl (NM) zichtbaarheid en nu is de volgende stap bereikt, nl. 2 zeemijl (NM). Daarmee is de Navilight de navigatielamp die voldoet aan de COLREG RULE 22 en toegelaten voor schepen kleiner dan 12 meter.

Kenmerken:
360° superhelder licht via 16 LEDs
Zichtbaar tot 5 zeemijlen in het donker
Langer brandtijd:
24-30 uur continu
100-120 uur knipperend
90-100 uur gedimd (4 LEDs)
Gewicht: slechts 130 gram (155 gr. incl. magneetplaat)
Waterdicht tot 20 m diep, blijft drijven met het licht naar boven.
Batterijvoeding: 3 x AAA (niet inclusief)
Afmeting: Ø73 x 45 mm hoogte


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Overige typen

ADVERTEERDER:
Naam: Trustwatersport
Tel: 0622918080
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4031581/ko


Deze artikelen zijn ONLINE te bestellen in de webshop van Trustwatersport. Gewoon even gezellig langskomen op de Venenweg 71 in Zwanenburg (tussen Amsterdam en Schiphol) kan natuurlijk ook. De koffie staat altijd klaar.

We zijn gevestigd op:
Industrieterrein de Weeren
Venenweg 71
1161 AK Zwanenburg

Contact:
06-53401410 (Thierry)
06-22918080 (Leo)

TRUSTWATERSPORT is dealer van: Course-keeper - DoubleLock Sloten en Kabels - Easy roller Boottrailers - Epifanes Verven en Lakken - Haswing Electramotoren - Jobe Funtubes - Majoni Fenders - MarineSports Rubberboten en RIB’s - Mastervolt  Acculaders - MinnKota Electramotoren - Navisafe Navigatieverlichting - NGK Bougies - Rubberboot Onderdelen - Safewinch Handlieren - Sierra Marine Products - Sjippie Cleaning Products - Solas Propellers - Steady Sloten - TK Spuitverf - Tohatsu Buitenboordmotoren - Topcraft sloepen - Ultraflex Remote Control.

KIJK OOK OP ONZE WEBSHOP.

Deel deze advertentie met:
|
Voor zeerobben en landlubbers