Stichting Mijn Laatste Wens

prijs
gratis
datum plaatsing
28-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
m.woning
type
aangeboden
adverteert sinds
14-10-2013
plaatsnaam
Halderberge / Steenbergen
telefoon
n.v.t.
gezien
13 x
snelcode info
2915972

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Stichting Mijn Laatste Wens zoekt JOU
Wensambulance | Patiëntenvervoer

Welkom op deze advertentie van stichting mijn laatste wens. Deze stichting is opgestart op 1 september 2013 door een jonge enthousiaste ambulance chauffeur Maurice Woning. Een rede van oprichting van deze stichting is een belevenis in het privé leven van Maurice Woning, die een langere tijd voor zijn terminale opa heeft gezorgd tot het laatste moment. Deze had op zijn sterfbed nog één laatste wens om nog eens naar de Amsterdamse buurt te gaan waar hij als kleine jongen was opgegroeid. Helaas is deze laatste wens niet vervult door gebrek aan mobiliteit.

voor uw laatste wens bent u bij stichting mijn laatste wens aan het juiste adres. Ook voor uitgebreide wensen kunt u bij stichting mijn laatste wens terecht, alles valt te realiseren. Een laatste wens toevoegen aan de zorg van terminale Patiënten dat is onze missie zodat u als vrienden, familie, geliefde, nog één keer samen met de Patiënt zorgeloos kunt genieten.

Zonder donaties niet mogelijk!
Het werk van stichting mijn laatste wens is niet mogelijk zonder de financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven. Om het werk van de stichting ook in de toekomst uit te blijven voeren blijft de stichting afhankelijk van donaties. Het werk van Stichting mijn laatste wens is zonder uw donaties niet mogelijk.

Momenteel is de stichting hard aan het sparen voor een ambulance zodat men deze geheel kan voorzien van alle comfort voor de patiënt zodat deze laatste wens de mooiste wens zal worden.

Steunt u stichting mijn laatste wens ook?
Wilt u een donatie uitbrengen een inzamelingsactie, sponsorloop, collecte, enzovoort organiseren met de stichting als begunstigde neemt u dan contact op met ons.

Wilt u de stichting ook steunen door middel van een periodieke machtiging waarbij u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag aan de stichting doneert. Hiervoor kunt u bij uw eigen bank een formulier invullen of dit via telebanking regelen.

Kijk voor meer informatie op: www.mijnlaatstewens.net

Stichting Mijn Laatste wens.
Postbus 1309
4700 BH Roosendaal

Bedankt voor uw bijdrage!

Deel deze advertentie met:
|