Brandmeester Brandbeveiliging

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
21-06-17
conditie
nieuw
adverteerder
M. Woning
type
aangeboden
adverteert sinds
23-10-2013
plaatsnaam
Halderberge / Steenbergen
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
2970106

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Brandmeester Brandbeveiliging

Brandmeester Veiligheid biedt een totaalpakket voor de brandveiligheid van uw pand. Ons doel is om u als ondernemer of particulier volledig te ontzorgen, op het gebied van brandveiligheid. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

Advies op maat
Brandblussers zijn onmisbaar in je bedrijfspand, om beginnende brandjes te kunnen blussen. Sterker nog, in de meeste bedrijfspanden zijn draagbare brandblussers verplicht! Brandmeester Veiligheid adviseert u graag over het aantal en soort brandblussers, die voor uw bedrijf het meest geschikt zijn. Om de kwaliteit van deze projectering te waarborgen, hanteert Brandmeester Veiligheid de norm NEN 4001, die de projectering van draagbare en verrijdbare blustoestellen omvat en een goede basis biedt voor een gepaste brandbestrijding.

Service & onderhoud
Naast de verplichting vanuit de overheid en sommige verzekeraars, adviseert ook de brandweer om (jaarlijks) uw draagbare/verrijdbare blustoestellen, brandslanghaspels, noodverlichting, verbandmiddelen en AED's te laten onderhouden en controleren. Brandmeester Veiligheid neemt deze taken volledig voor u uit handen. Alle controle- en onderhoudswerkzaamheden worden door onze REOB gediplomeerde onderhoudsmonteurs uitgevoerd.

Trainingen
Voor scholen, instellingen en bedrijven kunt u ook bij Brandmeester Veiligheid terecht voor ontruimingsoefeningen, ademluchtoefening, brand training, en reanimatietrainingen. Voor deze trainingen komt onze adviseur bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden van deze trainingen te bespreken en advies hier over te geven. Uiteraard komt onze medewerker kosteloos bij u langs. Hierop kan onze medewerker voor u een offerte uitschrijven voor de training(en)

Kijk voor meer informatie op onze website www.ligtaxi.net

Deel deze advertentie met:
|