glazenwasser Hardenberg

Professioneel ramen wassen

met Osmose techniek !!!

-  Streeploos schoon

-  100% klanttevredenheid  

 

 

 

Zoekt U een glazenwasser voor al uw buitenwerk 

Schone ramen en gevels geven uw woning of bedrijfspand weer een frisse en verzorgde uitstraling. Maar bij veel panden in de stad, kunt u zelf lastig bij de ramen. Met als gevolg dat u het ramen lappen misschien makkelijk overslaat. De voordelige glazenwasser biedt u op deze momenten uitkomst. De glazenwasser Dennis Logtenberg zorgt ervoor dat uw ramen weer brandschoon zijn tot wel op 15 meter hoogte.

OSMOSE 
Hoe werkt glasbewassing via Osmose?

In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van uw ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes na afloop van een regenbui.
Bij osmosebewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Het wordt daarom ook wel ‘osmosewater’ genoemd.
Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat kan vlekken!

Telescoopbewassing

Voor osmosebewassing maken we gebruik van een telescoop. Behalve dat het bij telescoopbewassing gebruikte osmosewater zelf geen vlekken achterlaat, heeft deze methode ook een sterker reinigend vermogen dan normaal water. Als het op uw ramen wordt gespoten gaat het een verbinding aan met het op het raam aanwezige vuil. Het osmosewater trekt als het ware het vuil van het raam af. Zelfs tot uit de poriën van het glas. Na bewassing spoelen we het raam na en wordt ook het laatste vuil uit alle naden en voegen weggespoeld. Bewassing met de telescoopmethode is dus per definitie schoner en dieper dan met de klassieke wasmethode met sop en wisser!

 

100% tevredenheidsgarantie

Mocht u na een eerste bewassing het resultaat onvoldoende vinden, dan komen wij terug om voor een acceptabel resultaat te zorgen. We streven immers naar 100% klanttevredenheid, ook na de eerste osmosebewassing.