interieurstyling verkoopstyling

Welkom bij GBConcept Interieurstyling en verkoopstyling.

Waarbij u het heerlijke thuis gevoel krijgt, ik help u graag met het vertalen van uw smaak naar een mooi ingericht huis. 

Hulp bij inrichting of verkoopklaar maken van je huis en verkoopstyling is mijn specialiteit.

 

Huetestraat 10
7773 CP Hardenberg
Telefoon 06 5498 2458
info@gbconcept.nl

http://www.gbconcept.nl

Interieurstyling 

Thuiskomen is zoiets als een huis dat je omarmt. Bij de eerste stap die je binnenzet laat je je onderdompelen in een fijne sfeer. Je gevoel zegt; Hier wil ik zijn, in deze ruimte voel ik me prettig. Dit kun je bereiken door jouw favoriete kleuren te gebruiken, mooie meubels neer te zetten, kortom alles wat je mooi vindt om je heen te verzamelen.

Maar, wat als het niet wordt zoals je het in je hoofd hebt? 
Wat als blijkt dat je je helemaal niet prettig voelt in de nieuwe ingerichte ruimte? 
Of het moeilijk vindt om keuzes te maken? 

Dan kan interieurstyling zeker iets voor jou betekenen!
 

Verkoopstyling

Staat u op het punt uw huis te verkopen, of staat het al een tijdje te koop? Dan bent u hier aan het juiste adres. Verkoopstyling is gespecialiseerd in het optimaal presenteren van een te verkopen of verhuren woning.

Verkoopstyling is er op gericht een huis aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Door een neutrale uitstraling te creëren, kan een geïnteresseerde kijker beter inzien of de eigen persoonlijke stijl in het huis past. Vaak is dit al te realiseren met een paar kleine aanpassingen. Maar ook als uw woning iets meer nodig heeft kan dit geregeld worden. De eerste indruk telt en daar krijgt u maar één kans voor! Hoe groter de doelgroep, hoe groter de kans op verkoop of verhuur!

Dan kan Verkoopstyling zeker iets voor jou betekenen!

 

Uw zakelijk interieur

Bij het interieur voor uw bedrijf behoren vaak heel wat wensen. Voor u zelf maar ook voor uw medewerkers. Denk hierbij aan de juiste verlichting, project-/ kantoor meubilair, en eisen aan het materiaal.
Het interieur laat niet alleen zien waar uw bedrijf voor staat, maar in een kantoor met een prettige sfeer voelen medewerkers zich snel meer gedreven, creatiever en productiever. Uit onderzoek is gebleken dat door een goed interieuradvies en dus een betere- / huiselijke werkplek zorgt voor meer inspiratie en minder ziekteverzuim. Reden voldoende om eens kritisch te kijken naar de inrichting van het interieur van uw bedrijf.

Uitvoering

Zakelijk Intrieurstyling richt complete kantoorpanden in, maar restylt ook recepties, kantines ect...

Zakelijk interieurstyling, begeleidt het gehele project in samenwerking met andere bedrijven. Daarbij kunt u denken aan de begeleiding van offertetrajecten voor de inkoop van projectmeubilair, het organiseren van uw verbouwing en het bewaken en bijhouden van uw budget.

Dan kan Zakelijk interieurstyling zeker iets voor u betekenen!

GBConcept

Huetestraat 10
7773 CP Hardenberg
Telefoon 06 5498 2458
info@gbconcept.nl

http://www.gbconcept.nl