IM-Mobile telecom & reparatie Hardenberg

IM-Mobile dé telecom winkel voor het repareren van telefoons, tablets en laptops tegen de scherpste prijzen en met originele of A+ kwaliteit onderdelen in Hardenberg overijssel.

 IM-MOBILE Telecom & GSM

Oosteinde 5a (centrum Hardenberg naast BLOKKER)
7772 CA
Hardenberg Overijssel

Tel:  0523 - 225 001


Mail: info@im-mobile.nl

 

 

 

Naast reparaties en accessoires, biedt IM-Mobile simlockvrije mobiele telefoons aan, tegen zeer scherp tarief, zowel nieuwe als tweedehands.

Vanwege het feit dat de smartphones zeer centraal staat in het dagelijks gebruik, heeft het belangrijke gevolgen wanneer het apparaat defect is.

IM-mobile heeft de juiste kennis en houden zich vooral bezig met hedendaagse technologie. Wij zijn specialist en vakkundig in het repareren van smartphones / iPads en Tablets.

Wanneer u uw defecte toestel via een  telefoonwinkel naar een groot reparatie centrum stuurt, krijgt u uw toestel al dan niet gerepareerd in 3 tot 6 weken terug. Dit vinden wij niet meer van deze tijd.

IM-Mobile kent geen ander het belang van snelle doorlooptijden van reparatie, zodat u ongestoord en tevreden weer volop gebruik kunt maken van uw toestel. De meeste reparaties zijn binnen een uur klaar (mits de onderdelen op voorraad zijn en geen wachtenden voor u zijn). Ook kunt u uw toestel bij ons achterlaten en op een later moment deze op komen halen wanneer dat u treft.

Voor alle reparaties gebruiken wij originele onderdelen of van een zeer hoge kwaliteit,  die uw telefoon niet zal schaden. U krijgt bij ons altijd 3 maanden garantie op het gerepareerd onderdeel.

Wij repareren diverse smartphone merken zoals iPhone, iPad, Samsung, LG, Sony, HTC en nog vele andere.