Storingsmonteur productiebedrijf

FlevoDirect UitzendbureauAls allround storingsmonteur in dit moderne productiebedrijf zorg jij er samen met 6 andere monteurs voor dat alle machines goed werken. Je verricht preventief onderhoud, je voert inspecties uit en je lost storingen op aan de productie- en verpakkingslijnen. Je bent een échte vakman die ervoor zorgt dat de productie blijft draaien, het gaat immers om producten die op tijd bij de klant moeten worden geleverd. Je werkt als onderhoudsmonteur in Zeewolde veel samen met de operators van de verschillende lijnen. Storingen die zij melden worden zo snel mogelijk door jou opgelost. Daarnaast neem je graag het initiatief en doe je verbetervoorstellen ten behoeve van optimalisatie van het productie- en verpakkingsproces. Deze zal je gaan uitvoeren in overleg met je leidinggevenden.

Naast de voornamelijk mechanische storingen/ werkzaamheden, bestaat het overige uit ongeveer 15% elektrische storingen/ werkzaamheden. Bij deze elektrische storingen is het handig als je dit als allround storingsmonteur ook terug kan leiden tot de storing in de PLC-kast. Dit betekent niet dat je PLC hoeft te programmeren, maar het is wel een pré dat je de uitdraai van dit programma kunt lezen en begrijpen.

Daarnaast betreft het een functie in 3-ploegendienst in Zeewolde. Periodiek word je in het weekend ingepland i.v.m. storingsdienst en/of groot onderhoud aan de machines. Vanzelfsprekend is er hier een onregelmatigheidstoeslag van toepassing.
Functie-eisen


Voor de functie van allround storingsmonteur in een productiebedrijf kijken wij uit naar kandidaten met een afgeronde MTS, HTS, WTB, elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding aangevuld met meerdere jaren werkervaring. Daarnaast is kennis van het schrijven en/of lezen van PLC programma’s een pré en heb je een streepje voor als je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. En je bent het gewend om in een hectische en dynamische omgeving te werken.
Arbeidsvoorwaarden


Natuurlijk heeft de opdrachtgever jou ook wat te bieden:
-Een afwisselende technische functie binnen een dynamisch productiebedrijf;
-Een goede salariëring conform het salarisgebouw van onze opdrachtgever tussen de € 2.400 en € 2.900 (zonder toeslagen) waarbij er vanzelfsprekend ook een onregelmatigheidstoeslag van toepassing is;
-Een baan met uitzicht op vast dienstverband en een goed geregeld pensioen;

Een enthousiast informeel team van aanpakkende collega’s met hart voor de zaak!
Sollicitatieprocedure


Spreekt deze baan je aan en zie jij jezelf helemaal terug in het functieprofiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Onderdeel van de procedure is, dat wij referenties inwinnen en getuigschriften bij je kunnen opvragen. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met een Corry Opgelder via 036 – 521 81 60.

Referentienummer: 104325


Locatie: Zeewolde

Salaris indicatie: 1750-2500

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705938/flevodirect-uitzendbureau-storingsmonteur-productiebedrijf-zeewolde
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder FlevoDirect Uitzendbureau
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 12-05-2017
  • Plaatsnaam Harderwijk / Zeewolde
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570417

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.