Easyslim.nu

prijs
€ 39
datum plaatsing
13-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Eline Stobbe
type
aangeboden
adverteert sinds
22-02-2016
plaatsnaam
Harderwijk
telefoon
0613452616
gezien
7 x
snelcode info
6879278

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Easyslim.nu binnen 1 jaar na opening 14 vestigingen

Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in ons drukke leven. Tijdgebrek, luxe en sociale gelegenheden die onlosmakelijk verbonden zijn aan ‘gezellig wat eten en drinken’ bepalen steeds meer onze slechter wordende eetgewoontes.
 
In maart vorig jaar stuitte Karin Hut op een afslankapparaat waar zij zelf heel veel plaatselijk mee afslankte. “ Bij mij zat het vet vooral op de heupen, en wat ik ook deed, het ging maar niet weg, vertelt Karin enthousiast.” Het apparaat werkt met ultrasound waardoor de vetcellen gaan trillen en het vet uit de vetcel gaat. Tegelijkerheid worden middels electrolyse de spieren getraind. Het is juist deze combinatie die voor onmiddellijke resultaten zorgt. Omdat zij dit ook voor anderen mogelijk wilde maken startte zij haar afslankstudio Easyslim.nu in Almere.

Al 2 weken na de start van Easyslim.nu meldde zich een klant die ook graag een Easyslim.nu wilde in Lemmer. En zo geschiedde. Inmiddels zijn er al 14 franchisnemers van Easyslim.nu, die allemaal met veel succes mensen helpen op eenvoudige wijze hun ideale figuur te bereiken.
Vanaf 1 februari van dit jaar, is er ook een Easyslim.nu in Harderwijk!

De belofte van Easyslim.nu liegt er niet om: Als er na de proefbehandeling niet minimal 4 cm af is, betaal je niks.
Wil je ook ervaren hoe je met Easyslim.nu afslankt?!
Maak een afspraak voor een proefbehandeling en intake voor €39 ( normaal €59). Geldig t/m 31 maart 2016
Easyslim.nu Harderwijk, Hoge weg 2A 06-13452616

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest