Groepsaccommodatie de Beuk 10 persoons te huur

prijs
€ 520
datum plaatsing
22-03-17
adverteerder
Een huisje huren
type
aangeboden
adverteert sinds
06-12-2013
plaatsnaam
Harderwijk
telefoon
0341432995
gezien
9 x
snelcode info
7285860
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vakantie en Vrije tijd > Vakantiehuizen > Nederland

KENMERKEN:
 ● Type vervoer: Eigen vervoer
 ● Stad of Plaats: Huiscode vel407 Terug naar het overzicht
 ● Regio: Drenthe

OMSCHRIJVING:
Accommodatie
De omgeving
Dit recreatiecentrum ligt in het bos, omgeven door veel wandel- en fietsroutes. Achter het park begint ook het 2,7 kilometer lange, verharde familiepad voor kinderwagens of rolstoelgebruikers, welke de eigenaar van het park, samen met Staatsbosbeheer heeft aangelegd. De boswachterij Ruinen grenst aan het nationaal park het Dwingelerveld waar nog dagelijks de schaapskudde over de heide dwaalt. Het gezellige brinkdorp Ruinen ligt op vier kilometer afstand. De leuke winkel- en uitgaanssteden Hoogeveen en Meppel liggen op respectievelijk 10 en 15 kilometer. Hier kunt u ook naar één van de binnenzwembaden. Een buitenbad vindt u in Ruinen.


Prachtige 10 persoons groepsaccommodatie de Beuk op mooi recreatiepark. Deze volledig ingerichte, sfeervolle groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 10 personen.
De accommodatie bestaat uit een gezellige ruime woonkamer met open keuken en inbouwapparatuur, 1 ruime aangepaste badkamer (2 douches) met aangepast toilet, 1 extra toilet in de woning en 5 slaapkamers. U heeft hier beschikking over twee terrassen met voldoende tuinmeubilair.

De Beuk is geschikt voor mindervaliden. Alle accommodaties staan rond een gezellig middenterrein met speelhoeken en zitjes. Vanaf het park kun je direct de prachtige omgeving al wandelend of fietsend verkennen en volop genieten van bossen, heidevelden en vennetjes. Diverse verharde en onverharde routes lopen langs ons park, of hebben het startpunt hier.


Slaapkamerindeling
- Vier slaapkamers
-Een slaapkamers met twee hoog-laagbedden
-Twee slaapkamer met twee eenpersoonsboxsprings
-Een slaapkamer met een twee stapelbedden
- Twee ledikantjes en kinderstoelen voor de kleinste gasten
(Voor dekbedden en kussen zorgt het park. Alle bedden zijn voorzien van een eenpersoons dekbed).


Sanitair: twee douches (twee badkamers), twee toiletten (een in de woning en de andere in de badkamer)

Het park levert eventueel maaltijden (ter plaatste organiseren), verhuren fietsen, er is een taxi-, boodschappen-, en broodjesservice mogelijk, en als het gaat om leuke uitstapjes: voor veel kunt u bij het park terecht! Bovendien kan het park u adviseren over diverse vormen van zorgverstrekking en beschikken zij over verschillende hulpmiddelen.


Enkele tips om te doen en te bezoeken
Noorderdierenpark in Emmen - Planetron in Dwingeloo - Schaapskooi Ruinen - Museumdorp Orvelte - Speelstad Oranje - PitchenPutt Koekange - Duinen Zathe Appelscha - Verkeerspark te Assen - Hunnebedden - zandafgraving "Het Blauwe Meer" - subtropisch zwembad in Meppel, Beilen en Hoogeveen - Planetron.

Het park is lid van de Samenwerkende GroepsAccommodaties Drenthe, de SGAD: een samenwerkingsverband van meer dan veertig kwalitatieve groepsaccommodaties in alle soorten en maten. Een ding hebben ze gemeen: veel kwaliteit voor een redelijke prijs. Een verblijf op een van deze bedrijven geeft de garantie van kwaliteit, goed gastheerschap en uitstekende service!

Interesse in dit vakantiehuis? Bekijk de beschikbaarheid.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Bungalow
 ● Aantal slaapkamers: 4 of meer slaapkamers
 ● Verhuurder: Bemiddelingsbureau

ADVERTEERDER:
Naam: Een huisje huren
Tel: 0341432995
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5139084/ko

Let op! Onze accommodaties zijn niet voor langere periodes te huur. Uitsluitend toeristische verhuur. 

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...