Fulltime commercieel medewerker binnendienst in Oudkarspel

Studentjob NL

Bedrijf: StudentJob.


Je bent in staat om elke aanvraag tot een succes te maken en spreekt een goed woordje 'over the border'. Heb je verder al enige ervaring opgedaan in de richting van sales en zoek je een werkgever waar je jezelf kan ontwikkelen? Start dan per direct als fulltime commercieel medewerker binnendienst in Oudkarspel!
Wat ga je doen?
Bij deze organisatie krijg je als commercieel medewerker binnendienst aan de lopende band aanvragen binnen. Dat is logisch, want je nieuwe werkgever is een internationaal toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in kunststof transport- en procesbanden. Je wordt de nieuwe collega van meer dan 130 medewerkers en gaat samenwerken in een gezellig klein team van vier op de afdeling sales. Gezellig is het zeker, op vrijdagmiddag wordt in de kantine (met eigen biertap) regelmatig een borrel gedaan. 

Op het kantoor in Oudkarspel begint je dag met een overleg. Besproken wordt welke uitdagingen er zijn en waar kansen liggen. Na het overleg ga je zelfstandig aan de slag met de behandeling van offertes en klantaanvragen, voornamelijk via de mail. Je schakelt de accountmanager in om de klant een op maat gemaakt voorstel te doen. Met je frisse blik geef je advies en je laat je creatieve brein werken. Na het succesvol binnenhalen van een klant, beantwoordt je vragen over producten, specificaties en prijzen. Een goed woordje 'over the border' spreken, is echt een must. Bijna 90% van de gesprekken met klanten zijn in het Engels. 

Mogelijkheden
Als de werkzaamheden je nog niet genoeg triggeren om te solliciteren, dan doen we er nog een schepje bovenop. Zoals je hebt het gelezen, maakt de organisatie een snelle groei door. Dit biedt volop kansen om jezelf te ontwikkelen tot professional of om de stap te maken naar de buitendienst. Daarnaast hoef je niet te zorgen voor je eigen lunch, alles is geregeld. Verder ga je fulltime tijdens kantoortijden aan de slag en hebt de organisatie als doel om je een contract aan te bieden!/>
Wat wij bieden:-Een fulltime job bij een snelgroeiende organisatie en de kans op een vast contact;
-Een zelfstandige functie binnen een gezellig team van vier medewerkers;
-Begeleiding en coaching on the job;
-Een internationale werkomgeving in Oudkarspel;
-De ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.Wat wij vragen:-Minimaal een diploma mbo niveau 4;
-Enige ervaring in de sales en bij voorkeur affiniteit met techniek;
-Nederlands en Engels is voor jou gesneden cookie;
-Kennis van Navision is een pré.Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
/>/>/>/>


Locatie: Alkmaar

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15527009/studentjob-nl-fulltime-commercieel-medewerker-binnendienst-in-oudkarspel-alkmaar
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Studentjob NL
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Langedijk
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 51 x
  • Snelcode info 21621116

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.