Stress en Burnout

Is het jou ontgaan of heb je gelezen dat zo'n 14 % van de werknemers zich jaarlijks meld met burn-out klachten?
En toch gaan we maar door, up and running en eisen en verwachten we steeds meer van ons zelf.

We zijn vervreemd geraakt van ons zelf en willen alleen maar voldoen aan het maatschappelijke plaatje. We voelen niet meer aan wanneer ons lichaam schreeuwt tot halt, daar is helemaal geen tijd voor.

Er komt een moment dat je lichaam je dwingt rust te nemen en de stekker eruit trekt. Tijdelijke kortsluiting die je dwingt om terug naar jezelf te keren. Stil te staan wie jij bent en wat jij eigenlijk wilt.

Om terug bij jezelf te komen is spannend en confronterend, maar erg leerzaam. Herstellen kost tijd, maar graag ondersteunen wij je hierbij d.m.v. massage en etherische oliën .
Massage helpt je goed om te ontspannen, immuunsysteem bevorderend en goed in contact te komen met je lijf. Uit je hoofd en terug naar je gevoel.
Etherische oliën ondersteunen in jou lichamelijke en geestelijke processen en geven jou de extra kracht en veiligheid

Massagepraktijk Three Rays in Broek op langedijk helpt graag mensen te herstellen met stress gerelateerde klachten en of burn-out.
Wees welkom u bent niet alleen!

Maak een afspraak voor een fijne ontspanningsmassage om even goed te ontspannen, krijg weer nieuwe energie en voel je weer verbonden met je lichaam.
Al vanaf 30 minuten voor 25 euro, alle massages worden bekrachtigd met pure etherische oliën en worden gecomponeerd op uw klachten en wensen.

Massage praktijk Three Rays in Broek op langedijk Vreekesweid 1

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice