Horeca en Party verhuur

Bob Vlaar Party Verh. Service

Dorpsweg 132

1711 RM Hensbroek

06-11405666

 06-47200980

info@bobvlaarpartyverhuur.nl

www.bobvlaarpartyverhuur.nl

 

Heeft u dat ook wel eens ?                  

U wilt iets groots vieren, maar weet niet hoe je dat moet organiseren?

Welnu, Bob Vlaar Partyverhuur heeft door jarenlange ervaring in de organisatie van en door Partyverhuur allemaal oplossingen om al uw wensen te vertalen naar een geslaagd feest. Oftewel, bij Bob Vlaar komt uw feest voor elkaar!

Bob Vlaar Party Verhuur zorgt ervoor dat uw feest compleet wordt, zoals u dat wenst. Bent u nou de organisator of cateraar. Of u wilt gewoon een feest geven en een tent nodig, dan zorgt Bob er voor dat alles zo verloopt zoals u dat wenst. U bent bij Vlaar Party Verhuur hiervoor aan het goede adres, want zij zorgen ervoor dat jij alles kunt huren wat u nodig hebt.

Waar wij ons in onderscheiden is een duidelijke en lage prijsstelling, klantvriendelijkheid, service gericht handelen en een uitgebreid assortiment voor party verhuur.

Wij zorgen ervoor dat het assortiment wat geleverd moet worden voor uw party dan ook maatwerk is. Mocht een artikel er onverhoopt niet bij staan, dan is dat geen probleem.

Bob Vlaar Party Verhuur zorgt er dan alsnog voor dat deze dienst of product aanwezig zal zijn. Dit regelen wij gewoon voor u, want het is uw party, toch?

/files/13336/13335036

Heeft u nog vragen of meer advies nodig omtrent het invullen van het bestelformulier. Dat is ook geen probleem. Neem dan contact op met Bob of Bianca Vlaar. Zij zullen u bijstaan met raad en daad.

Bob Vlaar Partyverhuur heeft ruime ervaring met het faciliteren van allerlei evenementen, feesten en partijen in Heerhugowaard e.o.

Geen evenement is te klein of te groot voor ons. In alle categorieën hebben wij uitstekende referenties met tevreden klanten. Ons uitgangspunt is dat iedereen met dezelfde service en dienstbaarheid bediend wordt.

Dit is ook tevens onze kracht want iedere klant is voor ons belangrijk. U zult dat merken in onze dienstverlening!

                          Ook dit kunnen wij!   Koelwagen-1              Niets is te gek

Bob Vlaar Catering

Of het nou een bruiloft, kinderfeestje, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest betreft, Bob Vlaar Partyverhuur zorgt ervoor dat er samen een een wensenpakket wordt samengesteld. Hierna zal er een advies op maatwerk worden gerealiseerd, doordat alle wensen zullen worden verwerkt zal er een fantastisch feest ontstaan, waar nog lang over gesproken gaat worden.

Resumé, Bob Vlaar Catering kan alle facetten die nodig zijn om iedereen op tijd Eten & Drinken te serveren invullen.

Hiervoor worden ervaren Koks en serveersters ingezet, welke bekend zijn met deze werkzaamheden, waarbij door de wisselende partijen veel geïmproviseerd moet worden. Echter dit team van de bediening is eraan gewend. Daardoor zorgen zij er voor dat alles netjes en goed zal blijven verlopen.

B&B Snacks

Een nieuwe attractie welke Bob Vlaar Party Verhuur in kan zetten bij partijen en feesten is een professionele snackwagen.

Hier zijn ook diverse mogelijkheden te realiseren voor de wat grotere feesten. Overigens kunnen verenigingen ook de snackwagen inzetten bij toernooien, festivals, oliebollen enz. enz.  Vraag naar de mogelijkheden hierover aan Bob of Bianca.

Of nog beter bel ze gewoon even. Tenslotte bellen gaat sneller, toch?

Produkt ontwikkeling in eigen beheer

Door de ambachtelijke vakmanschap heeft dit bedrijf het geluk, dat zij zelf veel inventarisstukken kunnen produceren. Hierdoor heeft Bob Vlaar Partyverhuur een voorsprong op collega's, want de investeringen in een nieuwe tapinstallatie zijn veel lager. Dit zie je ook weer terug in de tarieven die hier berekent worden.  

Onderhoud en nieuwe producten eigen beheer!

 

Waarom zou u voor Bob Vlaar Partyverhuur kiezen?

  1. Door middel van het invullen van het bestelformulier krijgt u direct inzicht wat uw feest gaat kosten.

  2. Hierbij zullen onze prijzen mee gaan vallen zodra u onze tarieven vergelijkt met andere Party verhuurders.

  3. Door onze klantgerichtheid en service zorgen wij ervoor dat uw feest compleet zal zijn zoals u dat voor ogen hebt.

  4. Wij zijn zeer flexibel. Een voorbeeld: om de tent in te richten zoals u dat in uw gedachten hebt, heeft u de tent al een paar dagen eerder nodig. Wij zullen die dagen niet meerekenen.

  5. Afspraak is afspraak; we leveren tijdig. Met andere woorden: “wij zeggen niet alleen wat wij doen, maar wij doen ook wat wij zeggen”

  6. Wij zullen voorafgaand van het evenement altijd contact met u opnemen om kort te sluiten over de levering.

U kunt ook direct online bestellen !!

 

 Grote feesttent 2     Feesttent Hensbroek     Grote feesttent

 

Dit was een thuiswedstrijd voor the crew.

HENSBROEK OP Z'N KOP

 Wagenpark1

Op weg naar een grote klus, alles wordt hier uit de kast gehaald.

Resulteerde in een zeer tevreden klant!

Hieronder foto's van ZOMERTOUR 2016 in Heerhugowaard

IMG_4391     IMG_4398    IMG_4393  

 

IMG_4392    IMG_4400      IMG_4403 

 

 

/files/23699/23698181

 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL