Scootmobielen & Hulpmiddelen

TotalCareStore Middenwaard

Middenwaard 49

1703 SC HEERHUGOWAARD

📞      072 750 66 64

✉️      contact@totalcarestore.nl

🌐      https://totalcarestore.nl

 

De hulpmiddelenspecialist in de thuis- en ouderenzorg

TotalCareStore Middenwaard is al jaren dé hulpmiddelenspecialist in de thuis- en ouderenzorg en levert naast scootmobielenrollators en rolstoelen tal van andere zorghulpmiddelen via de winkel in Heerhugowaard of via onze website www.totalcarestore.nl.

scootmobiel 1

Door onze jarenlange ervaring met allerhande zorghulpmiddelen hebben wij onze kennis van zaken tot een maximum weten uit te breiden en bieden u één van de meest uitgebreide assortimenten zorghulpmiddelen aan waaronder badstoelendouchestoelen en -krukjeszitkussenswandbeugelsdrempelhulpen en tal van andere zorghulpmiddelen.

Ieder onderwerp in de zorghulpmiddelen komt bij ons aan bod en onze adviseurs kunnen u bij ieder artikel de gevraagde uitleg geven die u nodig heeft of, samen met u, bepalen welk product het beste past bij uw behoefte en budget.

Eenvoudig online bestellen

Naast onze winkel en showroom in Heerhugowaard kunt u bij ons ook terecht via onze website www.totalcarestore.nl welke zeer eenvoudig werkt en is voorzien van de modernste technieken. Komt u er op onze website niet uit dan staan wij u natuurlijk graag persoonlijk te woord zodat u snel weer verder kunt winkelen en de producten kunt bekijken of vergelijken die u nodig heeft.

Wij leveren honderden artikelen welke u gemakkelijk kunt vinden zodat u een vergelijk kan maken tussen de verschillende artikelen. Daarbij zijn onze prijzen uiterst scherp en kunt u, indien gewenst, uw artikelen snel via onze website thuisgestuurd krijgen en gebruik gaan maken van de zorghulpmiddelen die u heeft besteld.

Uitstekende service naar iedere klant

Onze service kunt u bestempelen als ‘ouderwets goed’ en daarom geven wij graag persoonlijk advies aan onze klanten in de winkel in Heerhugowaard of per telefoon aan onze klanten op de website.

Wij zijn uitstekend bereikbaar via ons telefoonnummer 072 – 750 66 64 voor al uw vragen of u kunt 24 uur per dag onze website bezoeken en daar uw zorghulpmiddelen, eenvoudig, online vinden.

Zo weet u niet alleen de juiste zorghulpmiddelen te vinden maar kunt u erop vertrouwen dat u de hulpmiddelen ook nog tegen de laagste prijzen kunt aanschaffen.

Nieuwe scootmobiel aanschaffen?

Bent u op zoek naar een nieuwe scootmobiel, dan is het altijd verstandig enkele modellen te vergelijken en gebruik te maken van ons aanbod een gratis proefrit te maken op de scootmobielen.

scootmobiel 2

U kunt gebruik maken van ons aanbod in onze showroom in Heerhugowaard maar uiteraard gaat onze service verder dan alleen onze showroom!

Wij bieden serieuze klanten ook de mogelijkheid aan één of meerdere scootmobielen thuis te proberen zodat u de scootmobielen ervaart in uw eigen vertrouwde omgeving en onze adviseurs u de werking van de scootmobielen optimaal kunnen uitleggen.

Het maken van een proefrit is bij ons volledig gratis en wordt gehouden op de plaats en tijdstip die u het beste uitkomt.

Wilt u gebruik maken van ons unieke aanbod om een scootmobiel bij u thuis uit te proberen? Neemt u gerust – geheel vrijblijvend – contact met ons op via telefoonnummer 072 – 750 66 64.

Is uw huidige rollator aan vervanging toe?

Ons uitgebreide assortiment rollators is niet allen te zien in onze showroom in Heerhugowaard maar u kunt het volledige aanbod, inclusief alle specificaties, eenvoudig terugvinden via onze website www.totalcarestore.nl.

Ook op het gebied van rollators hebben onze adviseurs een uitgebreide kennis en kunnen zij u uitstekend adviseren welke rollator het beste past bij uw behoeften en budget zodat u eenvoudig een keuze kunt maken uit het grote aanbod rollators.

Zoekt u een nieuwe rolstoel?

Ook rolstoelen, zowel gewone rolstoelen als elektrische rolstoelen, zijn standaard ruim aanwezig in onze showroom in Heerhugowaard waardoor u de verschillende modellen goed kunt vergelijken en uittesten.

Eén van onze gespecialiseerde adviseurs kan u in de showroom tevens van dienst zijn door uw behoeften in kaart te brengen en te helpen met het vinden van de juiste rolstoel. Ook online bieden wij u deze service zodat het online winkelen net zo eenvoudig en vertrouwd is als in de winkel zelf.

Snelle levering en zeer scherpe prijzen

Bij TotalCareStore Middenwaard leveren wij de gevraagde artikelen doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen op ieder gewenst adres in Nederland. Naast onze enorm scherpe prijzen houden wij er tevens rekening mee dat de verzendkosten uiterst laag moeten zijn en daarom leveren wij vanaf € 50,00 al gratis!

 /files/19561/19560444

Heeft u moeite met het plaatsen van een online bestelling? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 072 – 750 66 64 zodat zij u kunnen helpen met het plaatsen van uw bestelling. Dat is ouderwets goede service volgens Hans Driezen, eigenaar van TotalCareStore Middenwaard!

Door ons uitgebreide assortiment en een ruime keuze aan vergelijkbare artikelen is er altijd een product wat aan uw vraag voldoet en tegen een zeer scherpe prijs te verkrijgen is bij TotalCareStore Middenwaard.

TotalCareStore_middenwaard-web-logo

 

OPENINGSTIJDEN:

dinsdag t/m vrijdag             10:00 uur - 17:00 uur

Andere dagen en tijden zijn op afspraak mogelijk

Ook voor uw onderhoudscheck van uw hulpmiddelen

 

 

 

/files/17492/17491258 Meer koopjes op KOOPPLEIN.NL