Drogisterij John & Ans

ETOS drogisterij John & Ans

Dorpsstraat 579

1723 HB Noord-Scharwoude

☎️  0226 - 312 575

🌐  www.etosvoordeeldrogist.nl

📧  johnenans@planet.nl

 

Drogisterij John & Ans

John & Ans kennen de markt, daarom begrijpen zij de klanten óók als geen ander. Samen hebben zij altijd de focus op de behoeften en wensen van hun klanten. Door samen te werken met Etos maken zij beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging voor iedereen betaalbaar. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten. Dit brede en diepe assortiment wordt aangeboden in segment A-merk én een goed en voordelig eigen merk.

/files/35836/35835328

Door dit op deze manier aan te bieden vind je er alles wat je nodig hebt. Daarbij kan je bij John en Ans rekenen op een persoonlijk en deskundig advies waar je als klant op kunt vertrouwen. Het hele team van John en Ans hebben een passie voor ’t helpen en inspireren van klanten om gezonder en gelukkiger door het leven te gaan.

Het eigen merk van Etos staat voor goede kwaliteit voor een lagere prijs dan die van de bekende merken. Inmiddels zijn er meer dan 1200 producten van het Etos eigen merk ontwikkeld. Het zal je dus niets verbazen dat er in bijna elk segment wel een variant verkrijgbaar is van het eigen merk. Van frisse douchegel tot make-up in de meest actuele kleuren of mondverzorgingsproducten. Van condooms tot permanente haarkleuring en van lenzenvloeistof tot een complete Etos mama-lijn. 

Ook heeft het bedrijf grote bekendheid verworven door enorme vakkennis die het personeel beheerst. Iedere vraag krijgt een vakkundig antwoord, zodat de consument tevreden de winkel verlaat en de verkregen kennis hoe om te gaan met haar gekochte product(en). 

Webwinkel

John & Ans lopen niet alleen met hun assortiment en winkeluitstraling voorop. Ook de webwinkel waar je alle producten kunt vinden die ook in de winkel kunt verkrijgen straalt professionaliteit uit. Zij gaan helemaal mee in de eisen die de hedendaagse consumenten stellen.

/files/35836/35835094

Vanuit de luie stoel kan je het totale Etos assortiment online bestellen. 

Wil jij ook zo makkelijk shoppen?  ðŸ‘‰ðŸ¼http://bit.ly/WebshopJohnenAnsBestellen ðŸ‘ˆðŸ¼

Kortom, je mag stellen dat dit bedrijf met de tijd mee gaat. Een tijd waarbij een persoonlijk advies gegeven in de winkel door het gekwalificeerde personeel hand in hand gaat met de verkopen ONLINE!

/files/23699/23698181

 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL