FAIR-NU Wereldwinkel

FAIR-NU Wereldwinkel

Dorpsstraat 589

1723 HB Noord Scharwoude

0226 - 32 13 81

info@fair-nu.nl

https://www.fair-nu.nl/

FAIR-NU, DE LEUKSTE MANIER OM IETS GOEDS TE DOEN!

Onze naam verklapt het al. Wij zijn de leukste cadeau- en foodwinkel van Langedijk! 

Bij ons vind je fairtrade, lokale, duurzame, biologische en eerlijke producten. Helemaal voor jou, voor die leuke vriend of vriendin of gewoon zomaar. Verwen jezelf en geef met een goed gevoel!

Eerlijke prijs

FAIR-NU is een stichting en in de kern gebaseerd op de principes van een wereldwinkel. Bij ons koop je leuke en mooie producten waar een boer of producent uit een ontwikkelingsland een eerlijke prijs voor heeft gekregen. Een fairtrade prijs.

Lokaal betrokken

Bij ons vind je ook leuke lokaal gemaakte producten. door ondernemers, stichtingen en verenigingen. Bijvoorbeeld van sociale werkplaatsen in de buurt of een biologische boerderij. We verkopen prachtige kaarsen, diverse leuke cadeau-sets en originele geschenken.

Groene toekomst

FAIR-NU zet zich in voor een duurzame wereld. Voorbeelden hiervan zijn de Dopper waterflessen en de (shopper)-bags van oude materialen en fairtrade artikelen gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast is een groot deel van onze food-artikelen biologisch.

/files/25119/25118008  /files/25119/25118009

FAIR-NU voor bedrijven en maatschappelijk verantwoord ondernemen

FAIR-NU is er ook voor bedrijven! Koop eerlijke producten voor dagelijks gebruik en geef op eenvoudige wijze invulling aan uw MVO-beleid. U kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment van eerlijke, lokale en duurzame producten. Voor dagelijks gebruik in de kantine, pantry of voor uw klanten. U kunt bestellen via onze website.

Kerstpakketten

FAIR-NU verzorgt uw kerstpakketten voor een bedrag vanaf € 10,-.  U vindt altijd een pakket dat past bij uw wensen. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van een leuke combinatie aan producten, lokaal, fairtrade of duurzaam.

Relatiegeschenken

Zoekt u een leuk origineel relatiegeschenk? Kom dan eens kijken bij FAIR-NU. Denk aan een mooie fles fairtrade wijn, een mooi beeld dat samenwerking uitstraalt, prachtige kaarsen, een mooi pakket aan heerlijke fairtrade koffie en thee met lekkere chocolade. Allemaal op originele wijze verpakt.

Bedankjes

Bent u zomaar op zoek naar een bedankje voor bijvoorbeeld een sponsor, vrijwilliger of een stagiaire. Dan hebben wij van alles voor u in huis. Onze medewerkers helpen u graag aan een goed, origineel en mooi cadeau, dat u kunt geven met een goed gevoel.

Wordt vriend van FAIR-NU

Samen kun je dingen bereiken..... samen groeien, samen delen, samen staan we voor hetzelfde doel....samen bereiken we meer. Ook voor ons is vernieuwing van de winkel en doorlopende communicatie met onze klanten hard nodig. Zonder uw bijdrage kunnen wij dit niet en is het voortbestaan van FAIR-NU in gevaar.

FAIR-NU brengt eerlijke handel, duurzaamheid, maatschappelijk lokaal verantwoord shoppen

dicht bij u en dat blijven wij graag doen. Daarom vragen wij om uw hulp, zodat wij

blijvend onze doelen kunnen uitdragen en bereiken.  Wordt daarom vriend van FAIR-NU!

Meer weten?

Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, evenementen en leuke weetjes?  Ga naar onze website www.fair-nu.nl of Facebookpagina /fairnulangedijk. Of mail ons direct via info@fair-nu.nl, voor meer informatie.

/files/25055/25054126

Openingstijden

Maandag:    gesloten

      Dinsdag:     10:00 - 17:00

     Woensdag:  10:00 - 17:00

     Donderdag: 10:00 - 17:00

      Vrijdag:       10:00 - 17:00

      Zaterdag:    10:00 - 16:00

Zondag:      gesloten

 

 

/files/24947/24946863  Meer koopjes op KOOPPLEIN.NL