Fun Farm Schoorl

Fun Farm Schoorl

Rijksweg 47

1871 PE Schoorl

 

072- 727 1020

info@funfarmschoorl.nl

www.funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl: Gezellige activiteiten voor jong en oud!

De Fun Farm Schoorl is beleven! Bij de Fun Farm Schoorl kan je kiezen uit vele leuke en unieke activiteiten voor een compleet programma. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één van de vijf spannende en leuke Escape Rooms. Meer zin in een gezellige Quiz? Je kan bij de Fun Farm een gezellige Quiz spelen zoals de Hou van Holland Quiz of een originele PubQuiz, maar ook verschillende buitenactiviteiten zoals Boogschieten, GPS Steptocht of Boerengolf!

Ook voor bedrijfsuitjes en vergaderingen is de Fun Farm een geschikte plek. Onze activiteiten zijn gemaakt voor teambuilding en plezier. Juist een vergadering bij de Fun Farm op een leuke manier afsluiten en altijd goed verzorgd inclusief koffie/thee, een uitgebreide lunch en borrel!

De Fun Farm heeft een sfeervolle horecaruimte waar je onder het genot van een drankje ook gewoon gebruik kan maken van de dartborden, tafelvoetbaltafel, pooltafel en een onze grote schaaktafel. Voor groepen zijn er complete programma samen te stellen en welke afgesloten kunnen worden met het Special Escape Menu of een keuze uit diverse buffetten. Vanaf mei is het zelfs weer mogelijk om buiten in de zon te genieten van een BBQ. Kom gerust eens langs op de mooie Fun Farm om de mogelijkheden te bespreken.

Fun Farm Schoorl is de event locatie in Noord-Holland voor bedrijven, families, vrienden en verenigingen. De mooie locatie aan de Rijksweg op 10 minuten rijden van Alkmaar heeft een ruime, gratis parkeergelegenheid. Heb je een hoogtepunt te vieren of organiseer jij dit keer het bedrijfsuitje? De enthousiaste en professionele medewerkers maken jullie dag onvergetelijk. Alles is mogelijk!

 

Bekijk ook onze Fun Farm website voor nog meer mogelijkheden!

 

/files/34908/34907146 Meer koopjes op KOOPPLEIN.NL