KOOPPLEIN Heerhugowaard

Koopplein Heerhugowaard

Moerverweg 44

1834 ES SINT PANCRAS

               +31 (6)13 17 29 77

                +31 (72) 56 29 184

heerhugowaard@koopplein.nl

www.koopplein.nl/heerhugowaard

 

 

 

Advertentie plaatsen

Stappenplan voor het plaatsen van advertenties

 1. Klik op de oranje button 'Plaats advertentie' links bovenaan de pagina.
 2. Log je voor de eerste keer in, vul dan je gegevens in nadat je op de button 'Registreer hier' hebt geklikt. De velden met een * zijn verplicht. Het in te voeren wachtwoord is naar eigen keuze.
 3. Lees de voorwaarden voor adverteren op onze website. Klik hiervoor op de tekst 'algemene voorwaarden’. Bevestig je akkoord door het blokje voor de regel aan te vinken.
 4. Klik nu onder aan de pagina op de button ‘Registreren’. Binnen enkele minuten ontvang je een emailbericht waarin een bevestigingslink is meegezonden. Mocht je na 5 minuten nog geen email met link van ons hebben ontvangen, kijk dan even in je spambox van je email.
 5. Klik op de link in het emailbericht om je registratie te activeren. Je kunt na activering direct inloggen met je opgegeven emailadres en wachtwoord. Tip: wanneer je het vakje ‘Ingelogd blijven’ aanvinkt, hoef je niet bij ieder bezoek je gegevens opnieuw in te voeren.
 6. Klik op de button 'Nieuwe advertentie' en selecteer het soort advertentie; particulier, bedrijf of club en klik op ‘Volgende’.
 7. Het advertentie-opgavenformulier opent. Vul de advertentiegegevens in, kies een of meer maar maximaal 18 foto('s) uit je computerbestand (max. 5 Mb per foto) en klik op ‘Volgende’. Ben je iets vergeten in te vullen, dan geeft het systeem dit bovenaan de pagina aan.
 8. Controleer je gegevens. Bij akkoord klik je op ‘Nu plaatsen’.
 9. Wil je de advertentie toch nog aanpassen voordat je op ‘Nu plaatsen’ hebt gedrukt, klik dan op de button ‘Wijzigen’. Je keert terug naar het vorige scherm met het advertentie-opgavenformulier. Pas je advertentie aan, klik weer op ‘Volgende’ en voer stap 8 nogmaals uit. Ook kun je er voor kiezen om je advertentie eerst te archiveren en op een later moment te plaatsen. Selecteer dan in plaats van ‘Nu plaatsen’ de button ‘In archief’. Op deze wijze kun je slim vooruit werken.
 10. Je advertentie is nu geplaatst. Vergeet niet om de plaatsing van je advertentie te controleren in de rubriek 'Laatste advertenties'. In de meeste gevallen zal het enkele minuten duren voordat deze bovenaan in ‘Laatste advertenties’ zal verschijnen.
 11. Je kunt de advertentie achteraf ook wijzigen in het beheerscherm onder 'Geplaatst'. Klik hiervoor op het icoontje onder ‘Wijzig’ rechts op de regel van de betreffende advertentie. Je kunt ongelimiteerd wijzigingen uitvoeren.
 12. Wanneer je tijdens het maken van een advertentie besluit toch niets te willen plaatsen, kun je eenvoudig het inlogscherm verlaten.

TIP! Pas ook alle punten uit de rubriek 'Tips' toe. Je zult zien dat het werkt.

Indien je al eerder adverteerde op Koopplein.nl beheer je je rubrieksadvertentie(s) gemakkelijk via 'Mijn Koopplein’.

Je wachtwoord en overige gegevens kun je eenvoudig en snel aanpassen onder 'Persoonlijke gegevens' wanneer je bent ingelogd. Het is voor je eigen veiligheid verstandig je wachtwoord periodiek te veranderen. Dit laatste geldt voor iedere website.

Lees voor het gebruik van onze website de Algemene Voorwaarden.

 

/files/17492/17491258 Meer koopjes op KOOPPLEIN.NL

Zakelijk adverteren

Opvallende advertenties
Kaderadvertenties op Koopplein.nl vallen op. De advertenties staan te midden van de content. Bij de meeste media betaal je daar 3 maal het normale tarief voor! Door in de juiste (sub)rubriek te adverteren adverteer je op Koopplein.nl binnen je eigen brancheen dus best interest voor de bezoekers. Waar vind je een advertentieplaats met een hogere attentiewaarde?

In de rubriek ‘Laatste Advertenties’ verschijnen ongesorteerd en op volgorde van plaatsing altijd de nieuwste koopjes. Deze heel dynamische pagina, wordt daarom het meest bezocht op onze website. In welke rubriek of met welk type kaderadvertentie je ook adverteert, je advertentie wordt altijd automatisch en gratis random meegenomen in de populairste rubriek ‘Laatste Advertenties’.

Koopintentie
Bezoekers van Koopplein.nl hebben een koopintentie. Ze zijn op zoek naar koopjes. Dat maakt je advertentie effectiever dan in een medium dat vooral op informatieverstrekking is gericht. Kortom: een perfecte omgeving om je product of dienst onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.

Verhoog de ranking van je eigen website
Er zijn meer dan 6.000.000 .nl domeinnamen geregistreerd. Koopplein.nl heeft hierin een stevige notering die over het algemeen te vinden is in de top 200 van rankingsite Alexa.com. Ook staat Koopplein.nl hierin gewaardeerd als een snelle website. Wanneer je bij Koopplein.nl adverteert, word je site gratis (door)gelinkt en verhoog je hiermee de positie van je eigen website bij de internet zoekmachines waaronder Google.

Wie voor is wint
De advertentieplaatsen worden uitgegeven in volgorde van aanmelding. De eerste adverteerders krijgen voor hetzelfde geld de beste advertentieplaatsen, bovenaan in de rubrieken.

Advertentiemogelijkheden

Buttons
Op een opvallende plaats in de rubriek(en) van je keuze staan rechts op de site de buttons die klanten met één klik op jouw website brengen. Deze advertentievorm verschijnt zowel in alle subrubrieken van de gekozen rubriek als in het advertentieoverzicht van deze rubriek.

Banners
Je advertentie midden tussen de populaire rubrieksadvertenties, dat heb je met een banner. Een zeer opvallende manier van promotie van je product of dienst. Een gratis link brengt potentiële klanten direct naar je website of bedrijfspagina op Koopplein.nl.

Promoblocs
De meest opvallende reguliere advertentievorm op Koopplein.nl. Dit advertentieblok brengt je gerichte reclameboodschap onder de aandacht bij jouw doelgroep. Je krijgt een rubriekstitel met link gratis.

Actiebanners
Actie of evenement? Actiebanners staan altijd bovenaan in beide lagen van een rubriek naar keuze. Actiebanners kunnen per week worden afgenomen. Wanneer je echt niemand wilt missen! Reserveren gewenst.

SEO Bedrijfspagina
Op lokaal niveau kan een bedrijfspagina worden aangemaakt welke heel goed wordt gewaardeerd door zoekmachines zoals Google. Veelal zal jouw pagina na enkele weken op (een van) de eerste pagina’s van de zoekmachines worden getoond. Laat je uitgebreid informeren met betrekking tot deze unieke mogelijkheid.

Zoekwoorden
Bovengenoemde advertentiemogelijkheden zijn allen te voorzien van zoekwoorden (keywords). Wanneer er op de betreffende site gezocht wordt naar een bepaald product of dienst, kunnen je advertenties ook in het zoekresultaat zichtbaar worden gemaakt en geselecteerd.

Nieuwsbrief
Wij versturen periodiek een nieuwsbrief naar onze adverteerders. Je kunt hier een vermelding en afbeelding in plaatsen. Deze vermelding/ afbeelding kunnen wij een (deep)link naar je website meegeven. Vraag je lokale uitgever om meer informatie.

Rubrieksadvertenties
Gebruikers van Koopplein.nl kunnen je vertellen hoe effectief de gratis particuliere rubrieksadvertenties zijn. Velen kochten en/ of verkochten al via onze websites. Ook bedrijven kunnen rubrieksadvertenties plaatsen. Deze hebben standaard een lichtgroene achtergrond en onderscheiden zich op deze wijze subtiel van de particuliere content. Wil je echt opvallen, dan is tegen een kleine meerprijs een gele achtergrond mogelijk.

Alle rubrieksadvertenties worden altijd gratis en automatisch doorgeplaatst op ‘Koopplein Nederland’. Dit Koopplein geeft een totaaloverzicht van alle advertenties verspreid over maar liefst 265 Kooppleinen. Zo adverteer je lokaal en landelijk in één handeling.

Mobiel
Alle advertenties kunnen worden doorgeplaatst op onze mobiele website. Desgewenst met een ‘One Click Call’ button. Op deze manier word je overal gezien, ben je makkelijk bereikbaar en hoeft niemand je aanbieding(en) meer te missen.

Adviestarieven
Voor een indicatie van de tarieven kun je in de rubriek ‘Tarieven & Mogelijkheden’ een algemene indruk krijgen. Natuurlijk presenteren wij je graag en vrijblijvend de actuele tarieven, (combinatie)aanbiedingen en acties van dit Koopplein. Neem hiervoor contact op met de lokale uitgever.

 

/files/17492/17491258 Meer koopjes op KOOPPLEIN.NL