Fietsenzaak in Langedijk

Jan Bouwes Fietsen

Dorpsstraat 705

1723 HE Noord Scharwoude

0226 342 950 

   info@janbouwesfietsen.nl

 www.janbouwesfietsen.nl

 

WIE KAN U WEGWIJS MAKEN IN DE FIETSENWERELD?

In Langedijk e.o. is Jan Bouwes Fietsen hier het meest geschikt voor. Voor advies en reparatie van alle soorten fietsen, waarinder ook e-bikes staat het team van Jan Bouwes Fietsen voor u klaar. Maar ook op het gebied van sportvoeding en schaatsen staat dit professionele bedrijf voor u klaar met raad en daad.

Vakkundig advies en een uitstekende service is waar het team, bestaande uit Jan, Petra en medewerker Eric voor staat. 

De fietsenwinkel waar fietsmeting de normaalste zaak van de wereld is

Indien u op zoek bent naar een nieuwe fiets, wordt er standaard een fietsmeting van u gemaakt. Hierdoor kan het team een juiste fiets met alle wensen die u heeft samenstellen.  Door op deze wijze te werken zal uw fietsplezier alleen maar vergroot worden. En dat is iets waar het hele team voor gaat. FIETSPLEZIER!

Zodra de fiets is aangemeten kan hij fietsklaar gemaakt worden. Alles wordt volgens de afspraak gemonteerd en afgesteld. Voor de aflevering krijgt de nieuwe fiets nog even een antiroestbehandeling en wordt hij ook nog in de was gezet, zodat uw fiest goed de winter doorkomt.

Uiteraard hebben wij ook wisselende aanbiedingen voor u uit ons brede assortiment. KLIK HIER

Reparatie

Bij een reparatie wordt uw fiets grondig nagekeken, afgesteld en hersteld. Indien nodig kunt u een leenfiets gratis meekrijgen, zelfs een elektrische als dat nodig is. Ook heeft Jan Bouwes Fietsen een gratis haal en breng service waar u gebruik van kunt maken als u niet in staat bent om de fiets zelf te brengen.

 

Overzicht winkel_1_bouwes 5  Winkel_bali_bouwes 22 Werkplaats bouwes 16

Zoals hierboven geschreven geeft Jan Bouwes Fietsen speciale aandacht bij reparaties waarbij de service nog net zo belangrijk is als 13 jaar terug toen Jan en Petra op deze locatie zijn gestart met deze speciaalzaak. 

In de wintermaanden december en januari kan je bij Bouwes profiteren van de "FIETS VERWENBEURT". Dit houdt in dat uw fiets helemaal wordt nagekeken, gepoetst, in de was gezet en hij krijgt een antiroest behandeling. Indien het een elektrische fiets betreft, dan wordt deze voorzien van de nieuwe updates. Uiteraard is hier ook weer de "haal en breng" service van Jan en Petra geldig.

Gebruikte Fietsen

Voor gebruikte fietsen is Jan Bouwes Fietsen ook voor u het juiste adres. U kunt er van uitgaan dat een gebruikte fiets van top tot teen is nagekeken en daar waar nodig de onderdelen gerepareerd. Hierdoor zijn deze fietsen weer zo goed als nieuw. Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens langs om te kijken naar ons aanbod dat bestaat uit racefietsen, mountainbikes, citybikes, kinderfietsen en elektrische fietsen.

KLIK HIER voor ons aanbod gebruikte fietsen.

Koopjeszolder  gebruikt 2 gebruikt 1

Schaatsen

Ook voor schaatsen bent u bij Jan Bouwes aan het juiste adres. In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment van verschillende merken zoals, Free Skate, Viking, Zandstra en Raps. Ook zijn er volop Kunst- en Hockyschaatsen verkrijgbaar, net zoals alle soorten schaatsen verkrijbaar in de maten 26 tot en met 50 in voorraad.

Voor het slijpen van schaatsen kunt ook terecht bij Jan Bouwes. Alle schaatsen worden met de grootste zorg en in iedere gewenste ronding geslepen. Voor de thuisslijper heeft Bouwes slijpstenen en slijpblokken in het assortiment opgenomen. 

 

schaatsen slijpen 1  Schaatsen Jan Bouwes schaatsen slijpen 2

 Tip voor de schaatsers, laat uw schaatsen alvast slijpen!

Voor nog meer FIETS- en

SCHAATSPLEZIER kijk op onze website

of volg onze Facebook pagina

 

Openingst.:    Maandag  -   gesloten 

                       Di t/m Vr  08:30 uur - 12:00 uur

                       Di t/m Vr  13:00 uur - 18:00 uur

                       Do koopavond 19:00 - 21:00 uur

                       Zaterdag   08:30 uur - 17:00 uur

  

 

VOOR ALLE FACETTEN DIE MET FIETSPLEZIER TE MAKEN HEBBEN,

Dan moet u bij JAN BOUWES FIETSEN zijn!

/files/23699/23698181

 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL