Massage Praktijk Three Rays

Astrid Strooper is haar massage praktijk Three Rays mede begonnen om te inspireren en kracht te geven aan ontspanning, etherische oliën en energetische behandelingen.

Want wat kunnen deze onderdelen betekenen voor mensheid?

Three Rays meer dan massage alléén! 

/files/33927/33926441

Wat maakt Massagepraktijk Three Rays origineel?

  • Een prachtige praktijk in centrum Soulbalance
  • Een open en eerlijke communicatie
  • Het gebruik van etherische olie die extra dimensie toevoegen aan de diverse massages.
  • Het creative consult begeleiding bij het vinden van nieuwe inzichten op creatieve en intuïtieve wijze.
  • Het HSP-consult begeleiding bij de problematiek die een hoog gevoelig persoon ondervindt, deze hooggevoeligheid uit zich op vele gebieden-Het gratis advies over het gebruik van etherische olie
  • De mooie winkel met etherische olie en aanverwante producten. 

Waarom een massage? 

Op de onderstaande momenten is massage zeer heilzaam.

  • Momenten dat je teveel aan je hoofd hebt
  • Momenten dat je toe bent aan rust
  • Momenten dat je pijn hebt in rug nek schouder arm of been-Momenten dat je aan een moment voor jezelf toe bent
  • Momenten dat jij besluit dat het goed is om voor jezelf te zorgen.  

Massagepraktijk Three Rays maakt tijdens de massages gebruik van Aroma Therapie (etherische olie). Dit geeft de massage een nog grotere kracht dan de aanraking alleen. De aanraking van mens tot mens geeft al vele voordelen. Door gebruik te maken van de etherische olie die voor elk persoon anders is, voor elke doelstelling kan wisselen, krijgt de massage extra power. Massagepraktijk Three Rays maakt gebruik van composities en een aantal enkelvoudige oliën. Elke etherische olie heeft zijn eigen kracht, die doormiddel van geur, werking van het plantenbestanddelen. Door de olie die tijdens de massage zijn werkzaamheid bewijst ook verder thuis te gebruiken kunnen er grote positieve veranderingen plaatsvinden. 

Massagepraktijk Three Rays gaat verder dan massage alleen.  

U kunt de massages ook combineren met: 

HSP coaching --HSP staat voor hoog gevoelig persoon (hoog sensitief).Dit is een aangeboren eigenschap die ervoor zorgt dat je met flink wat uitdagingen komt te staan. Hoog sensitief zijn is je kracht, maar zorgt er ook voor dat jij je anders kunt voelen dan anderen.In het kort gezegd zorgt hoog sensitiviteit er voor dat je veel prikkels en signalen oppikt uit je omgeving of vanuit jezelf. Al die signalen hebben invloed op je functioneren, je energie level, hoe jij voelt, de keuze die je maakt. Al die prikkels zorgen ervoor dat je soms niet goed meer functioneert, vatbaarder bent voor gezondheidsproblemen en snel overprikkeld blijft.  Wil jij weten of jijzelf of je kind hoog sensitief is? Maak dan een afspraak bij de HSP coach. Samen ga je kijken of er sprake is van hoog gevoeligheid, wat het inhoudt en hoe je hier het beste mee om kan gaan. 

Creatieve coaching – tijdens deze creative coaching gaat u op een intuïtieve manier op zoek naar antwoorden en ontspanning. Soms zijn er van die momenten dat alles verwarrend kan zijn.Maar waar je wel graag duidelijkheid over wil.Als je wilt weten hoe je verder moet. Door het werken met inkt vorm en kleur worden inzichten duidelijk. Wat gaat u doen?Eerst gaat u een aquarel vel helemaal nat maken, dan komt de inkt op tafel.Door het druppelen met inkt ontstaan er vormen, kleuren en patronen dit alles heeft een betekenis die ik u ga vertellen.Daarbij krijgt u tijdens het droog proces een heerlijke ontspannende energetische massage om helemaal te ontspannen en tot rust te komen.Tijdens de coaching wordt gebruik van etherische oliën van de chakra lijndeze zullen tot grote steun zijn. 

Meer informatie over dit onderwerp kan u vinden op onze website www.aas-creativity.nlAstrid Strooper - Ondernemer Three Rays

 

/files/23699/23698181

 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL