Busje huren Heerhugowaard

 

 

                                       Peter Mulder foto persoonlijk

 

Busje huren in Heerhugowaard

Heeft u een auto nodig? Wilt u dus een busje huren?

Mulder autoverhuur & leasing heeft voor u de oplossing door een ruimte keuze aan te bieden. Het maakt dus ook niet uit of u op zoek bent naar een auto, verhuiswagen, bestelbus, verhuisbus, aanhanger of gewoon een busje. Uiteraard kunt u ook terecht bij Mulder Autoverhuur voor het huren van een personenbus. Ook behoort tot de mogelijkheden het shortleasen van een bedrijfswagen.

Tegen een voordelige prijs bestelbusje huren

Voordelig uit zijn, daar wilt u natuurlijk zeker van zijn. U heeft mogelijkheden om bij ons per kilometer te huren of kilometervrij. Ook kunt per dagdeel of per uur bij ons terecht. Bovendien weet u direct wat het u gaat kosten doordat u direct online een prijsopgave kunt berekenen, zodat u meteen weet wat de kosten om een bus te huren bedragen. Hierdoor weet u direct vooraf waar u aan toe bent.

Direct online inzicht in beschikbaarheid

Op onze website vindt u direct de beschikbaarheid van uw bus naar keuze.  Dit vindt u onder direct reserveren. Hier kunt u ook direct boeken. Door direct te boeken hebt u reserveringszekerheid; gereserveerd = gereserveerd. U ziet het: Mulder Autoverhuur zorgt ervoor dat een busje huren op deze manier wel heel snel en gemakkelijk is.

Breng-, haal- en aftankservice

Het is bij ons ook mogelijk om met de brengservice voor € 15,- uw busje op de gewenste plek af te leveren, bijvoorbeeld bij u thuis of eventueel bij u op het werk. Als de verhuur is afgelopen halen wij voor € 15,- het busje ook weer bij u op. Dan hebben wij nog een extra service door het busje ook af te tanken. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken toch? Let daarbij wel op: deze service wordt alleen verleend in een straal van 20 km vanaf onze vestiging.

/files/13875/13874399

Ruimte voor eigen reclame

Onze busjes zijn wit en bevatten geen of weinig reclame. Zo heeft u ruimte voor reclame voor uw eigen bedrijf, zonder schreeuwende reclame van het verhuurbedrijf.

Ook accessoires te huur

Heeft ook u nog hulpmiddelen nodig? Want u wilt toch ook goed voorbereid op pad gaan? Wij kunnen dit allemaal voor u oplossen! Al uw wensen die u heeft kunnen wij invullen voor u. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een steekwagen, verhuisdozen, navigatiesysteem, kinderzitjes of andere spullen die u zelf niet bezit, bij Mulder Autoverhuur bent u aan het goede adres. Wij verzorgen alles in de puntjes, zodat u daar geen zorgen meer over heeft.

Persoonlijk contact

Online kunt u veel regelen. Toch is juist persoonlijk contact soms wel zo prettig. En nuttig om u verder op weg te helpen. In ons geval zelfs letterlijk. Door onze persoonlijke aandacht kunnen we uw vragen snel beantwoorden en u advies op maat geven. We denken tenslotte graag actief met u mee. Bijvoorbeeld over wat de meest voordelige optie is voor u. In dienstverlening is persoonlijk contact prettig. Het geeft vertrouwen en schept een band. Doordat u een contactpersoon heeft, weet u wie u spreekt en is er herkenning. U bent bij ons geen nummer. Onze klanten weten dit alles erg te waarderen. U toch ook?

Gespecialiseerd in MKB en ZZP

Doordat wij ons hebben gespecialiseerd in MKB en ZZP zijn wij geen gemiddeld autoverhuurbedrijf. Wij onderscheiden ons hierdoor van andere autoverhuurbedrijven. Door onze ervaring binnen het MKB en ZZP-bedrijf begrijpen wij u beter en zijn daardoor ook beter in staat zijn om aan uw wensen en behoeften te voldoen.

Actief in diverse plaatsen

We bedienen met de autoverhuur onder andere de volgende plaatsten: Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Heiloo, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Sint Pancras, Obdam, Avenhorn, Egmond, Schoorl en Graft-De Rijp.


  Mulder autoverhuur Albert Sonck HHW auto    Mulder 3 autoverhuur Halerweg Schagen (0)  Mulder 2 autoverhuur Albert Sonck HHW staand (0)

 

 

/files/23699/23698181

 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL