Spiritueel in Langedijk

PAKRA SPIRIT

Aalscholverlaan 15

1834 XG Sint Pancras

📞     06 5332 0627

🌐     www.pakraspirit.nl

✉️     info@pakraspirit.nl

 

Oheyo lief mens

 

PAUL KRAMER

 

Mijn roots liggen in Oudkarspel. Ik ben hier geboren op 22 mei 1967, aan de Ambachtsdijk.

Groei en ontwikkeling

In de laatste jaren ben ik mij op spiritueel vlak meer en meer gaan ontwikkelen. Ook hierin geldt dat groei niet vanzelf gaat en dat groei alleen maar kan als je ook de pijnlijke stukken aangaat.
Die pijnlijke stukken heb ik mogen aanschouwen en beetpakken. Dit was naast een interessante leerweg toch ook een zwaar pad. De meeste mediums dienen een wat zwaarder pad af te leggen. Dit heeft als doel dat een medium in zijn of haar vak de mensen goed kan begeleiden. Ik voeg daar zelf aan toe dat een medium pas goed kan helpen als hij of zij in het aardse ook genoeg heeft gezien en meegemaakt.

Pakra Spirit

Tijdens het aangaan van mijn pijnlijke stukken ben ik mij in 2014 meer gaan verdiepen in mijn gaven en mogelijkheden. Ik heb de Sjamaanse levenswijze omarmt en kennis gemaakt met mijn Sjamanen-drum, Ocean-drum en klankschalen. Ik heb mij laten opleiden tot Shamballa-master. Langzaam ben ik beurzen gaan bezoeken om daar als medium consulten te geven. Ik heb mij aangemeld bij een bellijn voor paragnosten. Ik werd meer en meer gevraagd voor mijn klankschalen en drumsessies. De behandelruimte had ik inmiddels al ingericht totdat een engel mij aan mijn arm trok om door te gaan. Op 1 november 2016 werd de inschrijving bij de KVK voor Pakra Spirit voltooid en mijn huisstijl klaar om mee te werken. Vanaf nu help ik onder de naam Pakra Spirit mensen met mijn bevindingen weer in beweging te komen; hun rivier weer te laten stromen.

Betekenis van Pakra

In Pakra ziet u de eerste letters van mijn voor- en achternaam: Paul Kramer. De Pakra is een belangrijke rivier. Vanuit het Hindi betekent Pakra ‘bevinding’. Met Spirit doel ik op de levens-spirit: de pit of het vuur in de mens.
Met Pakra Spirit valt alles samen. Ik hoop u te mogen begeleiden waar en wanneer nodig.

 

Laat de natuur u leiden…het leidt mij naar de juiste plaats en het juiste moment.

 

 

/files/18365/18364384 

  

 

/files/23699/23698181 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL