Scootmobielen & Hulpmiddelen

Viaerwin.nl

Hornweg 40

1721 CV Broek op Langedijk

06-37324139 na 10.00 en voor 22.00 uur

Showroom alleen op op afspraak

 www.viaerwin.nl

info@viaerwin.nl

 

Wilt u beter mobiel zijn? Wij hebben wel een scootmobiel voor U, maar ook voor verkoop en reparatie van hulpmiddelen voor ouderen kunt u bij ons terecht!

Erwin Tebbertman is al 14 jaar werkzaam in de verkoop en reparatie van hulpmiddelen voor ouderen met een beperking. Ook zorgt hij er voor dat een rollator weer lekker soepel gaat rollen, hij lapt eventueel een band van een rolstoel, hij installeert een beveiligingsysteem. Kortom het is een manusje van alles om veel problemen vakkundig op te lossen. 

ALTIJD BELLEN, WANT ERWIN KAN HEEL VEEL HERSTELLEN !

Het is ook mogelijk om ViaErwin een breed scala van producten aan te schaffen om de mobiliteit voor ouderen te verbeteren. Om jezelf fysiek voort te bewegen dien je mobiel te zijn. Mobiliteit omvat alle vormen van voortbeweging zoals bijvoorbeeld rolstoellen, scootmobielen of gemotoriseerde voertuigen. Maar ook het lopen met hulpmiddelen zoals, wandelstok, krukken en rollator.

U kunt ViaErwin ook allerlei soorten stoelen aanschaffen voor zitcomfort zoals: massage-, toilet-, trippel-, douche- en sta-op stoelen. Maar ook voor bedden of een traplift bent u bij ViaErwin aan het juiste adres.

Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van een vakkkundig advies, waarbij wij eventueel ook de fysio- of de ergotherapie bij inschakelen. Het gaat tenslotte om U, toch?

Dus heeft u eventueel nog vragen waarmee u zit, schroom niet, gewoon even een mail sturen met een vraag om uitleg of demonstratie of wat misschien wel het beste is, gewoon even bellen. Tenslotte gaat dat ook nog sneller en u krijgt meteen de juiste antwoorden op de vragen die u heeft.

Wij zijn dealer van:

Topro rollators
Provo rollators
Gemino rollators
Pride scootmobiel
Van Raam fietsen
Afikim scootmobiel (Breeze)
Mercado trippel stoel
TGA duwondersteuning
XXLRehab rolstoelen
Track rollator
Handicare trapliften
Pf side by side fietsen (Stabag)

Tevens is het mogelijk om een onderhoudscontract voor uw product bij ons af te sluiten. Mocht u een product via derden hebben aangeschaft, dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

/files/23508/23507566  /files/23508/23507565

De ROLLATOR keuring van @ViaErwin

WAAROM EEN ROLLATOR KEURING

Een goed werkende rollator die voor u op maat is afgesteld en in perfecte staat is.
• Het zorgt voor meer veiligheid en bewegingsvrijheid
• Het is belangrijk om uw rollator met enige regelmaat te laten nakijken, 1 keer per jaar of vaker indien het gebruik intens is.

Een klein defect kan makkelijk over het hoofd gezien worden.
Voorkom problemen.

Hoe werkt @VIAERWIN?

• De Rollator keuring is gratis op de locaties waar dit gehouden word (verzorgingshuizen, buurtcentrums, als u ziet dat er keuring is kunt u daar naar toe komen en heeft u geen km kosten echter voor de onderdelen of nieuwe rollator betaald u uiteraard wel.
• Wij keuren alle typen, merken en aangepaste rollators
• Erwin, van ViaErwin, keurt de rollator en vertelt u wat er indien nodig verbeterd kan worden
• U betaalt alleen de reparatie en/of de onderdelen
• Daarna kijkt de fysio/ergotherapeut naar de hoogte en hoe u er mee loopt (als deze erbij aanwezig is).

Voor meer informatie gewoon even Erwin bellen, want hij beantwoord graag uw vragen.
Ook geeft hij u persoonlijk geheel vrijblijvend een vakkundig advies, waarbij hij er voor zorgt er voor dat u mobiel blijft en daardoor zelf uw boodschappen kan blijven doen!

Dus..........Bellen 0637324139, dan behaald u een GROOT voordeel op uw investering. 


 

/files/23699/23698181 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL