Sportcafé Sint Pancras

Sportcafé De Oostwal

Beverplein 2

1834 GS Sint Pancras

072 -5641817

sportcafedeoostwal@ziggo.nl

www.sportcafedeoostwal.nl

 

 

Woon jij in Sint Pancras?

Wil jij sporten, zoals tennissen, zaalvoetballen, handballen of darten?

Wil jij gezellig met vrienden een voetbalwedstrijd gaan kijken?

Wil jij een feestje vieren, maar je hebt geen geschikte ruimte?

Of wil jij gewoon gezellig uitgaan met vrienden en een biertje drinken?

Dan is sportcomplex “De Oostwal” met het Sportcafé De Oostwal de juiste plek waar jij volledig aan je trekken kunt komen ten aanzien van jouw wensen, oftewel de juiste plek waar sport en gezelligheid goed samen gaan!

Het sportcomplex “De Oostwal” is gevestigd in Sint Pancras (gemeente Langedijk). Dit is een gezellig dorpje net boven Alkmaar.

Door een goede samenwerking tussen de gemeente en Stichting Tennisbanen Sint Pancras is het complex in 1988 tot stand gekomen. Groot voordeel is dat daarbij een ruime GRATIS parkeergelegenheid is gesitueerd, zodat je altijd je auto zonder problemen kwijt kunt.

In het sportcomplex kunt u gebruikmaken van de sporthal, waar vele sporten zoals zaalvoetbal, handbal, badminton, beoefend worden. Tevens is er een tennishal met 3 banen met een tapijtvloer en een eigen verblijfsruimte.

Na het sporten is er altijd de gelegenheid om wat te drinken in het Sportcafé, waar een volledige drankenvergunning aanwezig is.

3D overzicht Sportcafé   Appelcider onder de 18

 

Mike en Petra Karels zijn sinds september 2011 de uitbaters van het Sportcafé De Oostwal. Samen met hun enthousiaste team, staan zij voor u klaar om u te voorzien van een drankje en een hapje waarbij een gezellige en ongedwongen sfeer voorop staat.

Binnen het gebouw is een aparte rookruimte, waarin ook gebruik kan worden gemaakt van het biljart. Buiten de biljartclubs om, is er genoeg ruimte voor een vrij partijtje libre, driebanden of 10 over rood.

Ook voor darten en vele soorten kaartspellen waaronder poker en klaverjassen hebben wij de ruimte en mogelijkheden.

Sport volgen op een groot scherm met beamer?

Hiervoor heeft het Sportcafé 1 groot scherm in het rookvrij gedeelte en een andere staat in het rook gedeelte.  Verder zijn er nog enkele andere tv’s in de zaak, zodat u niets hoeft te missen. Sportcafé is ook in bezit van een Eredivisie Live Licentie.

Het is dus zelfs mogelijk dat er twee verschillende wedstrijden tegelijkertijd kunnen worden uitgezonden! Uiteraard zijn er ook andere sportuitzendingen mogelijk.

Menu patat+sate  Amstel getapt onder de 18  Menu Pikanto

 

Naast een drankje en een borrelhapje is er in het weekend de mogelijkheid voor een kleinigheid te eten, bijvoorbeeld een heerlijke satéschotel, spareribs, tosti of hamburger.

Ook is er aan de kleintjes is gedacht. Daar staan de poffertjes, kroket of frikadel voor op het menu.

In de zomermaanden is er bij het Sportcafé ook genoeg te beleven. Zo is er regelmatig life-muziek, waarbij een muziekband speelt. Er wordt ook regelmatig een grote BBQ georganiseerd en bij mooi weer kunt u ook nog eens lekker genieten van het zonnetje op ons mooie buitenterras.

Buitenterras 4  Buitenterrsa 1

 

Tijdens de hele zomer kunt u ook gebruikmaken van de tennishal die bij het Sportcafé gehuurd kan worden. Dit kan per baan of voor de hele zaal voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of familiefeestje. Dus als u een feestje wilt vieren, dan heeft het Sportcafé ongekende mogelijkheden om dit voor u tot een succes te maken.

Kortom er is altijd genoeg te beleven bij Sportcafé De Oostwal

In het winterseizoen van september tot april is het Sportcafé 6 dagen in de week open.                          

Van 09:30 uur tot 17:00 uur en van 19:00 uur tot 02:00 uur

Alleen op woensdag is het Sportcafé vanaf 13:30 uur gesloten.

 

Heeft u misschien nog vragen?

Een telefoontje is zo gedaan, toch?

Uiteraard mag u ook gewoon langskomen met uw vraag of wensen.

De koffie staat klaar!

 

Logo Banner_Oostwal

 

/files/23699/23698181 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL