Personal Trainer

SPORTING PLUS

BIJLESTAAL 48

1721 PW BROEK OP LANGEDIJK

Afspraak maken?

06 205 442 84

INFO@SPORTINGPLUS.NL 

www.sportingplus.nl

 

"Sporten met een plus" onder begeleiding van een personal trainer. Dit is voor een drukke ondernemer dagelijks mogelijk bij Erik Zomerdijk, die met zijn team van Sporting+ klaar staat in Broek op Langedijk.

Samen met zijn team heeft Erik een aantal programma's ontwikkeld waarmee ondernemers worden begeleid naar een gezonde en fitte leefstijl. Hierbij wordt ten alle tijden een maatwerk opgesteld waarbij de klant aangeeft wat hij of zij wil. Door de vele mogelijkheden die binnen SPORTING+ omhanden zijn kan er altijd een dienst geleverd worden die op het lijf van de opdrachtgever geschreven is. Uitgangspunt is het werken naar een stabiele gezonde en fitte leefstijl, zodat de ondernemer iedere dag met plezier aan slag gaat.

SPORTING +, het bedrijf

Erik Zomerdijk, oprichter van Sporting Plus zet zich vooral in voor de gezondheid van hardwerkende ondernemers. Daarbij richt hij zich in het bijzonder op de ondernemer die druk is met ondernemen en daarbij zichzelf vergeet. Hij of zij gunt zich geen tijd om een gezonde leefstijl na te streven.

Door de drukte, hoge werkdruk, stress, ongezonde maaltijden, weinig ontspanning en weinig slaap wordt een ongezond geleefd. Met als gevolg dat er geestelijke en lichamelijke klachten om de hoek komen kijken die zelfs tot een burn-out kunnen leiden.

/files/31414/31413170

Erik is als Personal Trainer gespecialiseerd om zich in te zetten voor deze groep door hen te begeleiden met zijn kennis en ervaring, zodat zij een gezonde leefstijl ook op langere termijn kunnen volhouden. Dit doet hij mede door gericht op resultaten te trainen en naar een gezond voedingspatroon te leiden. Het totaalpakket dat hiernaar toe leidt maakt Sporting+ uniek. Je leert van Erik om een gezonde leefstijl waaronder dus ook een gezond voedingspatroon na te leven. Hierdoor blijft het ondernemen leuk omdat je blijft bruisen van energie.    

Sporting+ werkt samen met diverse fysiotherapeuten en orthomoleculaire specialisten 

 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN BIJ SPORTING+ VOOR EEN ONDERNEMER OM EEN FITTE EN GEZONDE LEEFSTIJL TE BEHOUDEN?

 

TRAINING is MAATWERK

 • Personal training
 • Resultaatgericht
 • Professionele begeleiding
 • Trainen waar en wanneer je wilt

VOEDING

 • Gezonde voeding
 • Sportvasten
 • Voedingssuplementen

BLESSUREBEHANDELING

 • Nek, -schouder, -rug en knieklachten
 • Behandeling en preventie
 • We bewegen te weinig
 • Zitten is het nieuwe roken

SPORTMASSAGE

 • Sportmassage
 • Ontspanningsmassage

/files/31469/31468042

Team van SPORTING+ 

 

/files/31481/31480906

Specialisaties:

Personal Training

Blessurebehandeling

mylogenics

Sportmassage

 

 

 

/files/31481/31480905

Specialisaties:

Personal Training

Kettlebell training

Suspension training

Krachttraining

Figuurverbetering

Blessurebehandeling 

Sportmassage 

 /files/31481/31480907

Specialisaties:

Ontspanningsmassage op maat

 

 

 

 

 

 

 


 

 

/files/31469/31468043

 

Hieronder leest u een aantal verhalen van mensen die getraind en/of begeleid zijn door Sporting Plus.

Als zelfstandig ondernemer heb ik dagelijks veel aan mijn hoofd. Ik merkte op een gegeven moment dat mijn conditie achteruitging en zocht naar wegen om mijn levensstijl te verbeteren, om mij zo fitter en levenslustiger te voelen. 


Na een korte zoektocht op internet kwam ik op de website terecht van Sporting Plus in Broek op Langedijk en zette de eerste stap in de fitness wereld. Meteen begreep ik de PLUS! Een persoonlijke en doelgerichte aanpak kwam ik tegen, er ging meteen een wereld voor mij open. Het enthousiasme van mijn trainer Erik Zomerdijk zorgde ervoor dat ik mij volledig inzette, hij weet mensen echt te inspireren! 

Ik ben begonnen met trainen en doe dat nu twee keer in de week. Ook met het sportvasten heb ik veel goede resultaten bereikt. Zo ben ik gestopt met roken en heb ik geleerd om mijn lichamelijke en geestelijk conditie aanzienlijk te verbeteren. 

Door de uitstekende begeleiding van Sporting Plus voel ik mij veel fitter en heb ik een nog positievere levensinstelling gekregen. Hier profiteer ik in mijn dagelijkse werkzaamheden en in mijn privéleven van! Ik kan iedereen aanraden om een intakegesprek te plannen bij Sporting Plus. Laat deze kans niet liggen, er gaat echt een wereld voor u open...

Laurens Leijen
over Sportvasten en Personal Training

 

Door deze mentaal-intensieve kuur, ben ik enorm afgevallen. Het draagt bij aan het ontwikkelen van je discipline op het gebied van 'niet snoepen'. 17 Kilo minder!

Tommy Zwartjes
over Sportvasten

 

Sporting Plus heeft ervoor gezorgd dat ik uit mijn neerwaartse spiraal ben gekomen. Daarnaast ben ik de nodige kilo's afgevallen waar ik érg blij om ben! Erik, Bedankt!

Marion de Bie
over Personal Training

/files/31482/31481464

 

 

/files/23699/23698181 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL