Stammes Recruitment BV

Stammes Recruitment BV

Einsteinstraat 3B

1704 RT Heerhugowaard

072 743 96 18

www.stammesrecruitment.nl

info@stammesrecruitment.nl

Stammes Recruitment BV

De specifieke werkgever en bijzondere klant bij elkaar brengen is onze passie.

Het vinden van een baan of het juiste personeel is niet altijd even makkelijk. Iedere ondernemer loopt daar weleens tegen aan. Net zoals iemand die een nieuwe of andere baan zoekt. Zowel werkgevers en werkzoekenden hebben dezelfde problemen waar zij tegen aan lopen. Zij kunnen elkaar niet vinden!

Een goede recruiter weet door een bepaalde manier van werken deze twee partijen bij elkaar te brengen. Dit is waar Stammes Recruitment sterk in is.

Precies dit probleem begrijpt Stammes als geen ander. Zij zijn kampioen in het vinden van de juiste match in de techniek, industrie en administratieve functies. Daar komen zijdelings ICT, transport en logistiek ook bij. Hiervoor de juiste talenten herkennen is hierbij de uitdaging.

Als je iets goed gedaan wil hebben, neem je daar de tijd voor. Zorg dragen aan kwaliteit zorgt bij ons werk voor een langdurige relatie.

Sherwin (Eigenaar)

Lang heb ik bij verschillende uitzendbureaus gewerkt. De snelheid van plaatsen gingen daar weleens ten koste van de duur van de relatie. Het kwam voor dat twee partijen de net niet bij elkaar pasten, zodat je weer opzoek moest naar een nieuwe match voor beiden partijen.

Mijn sterke punt is om de werknemer en werkgever een verbinding aan te gaan met personen die ze nog niet kennen. Want na veel missers verliest een klant de moed. “Dit kan beter” dacht ik en daarom heb ik Stammes Recruitment BV opgezet. Want ik wilde die werkgever met een specifieke baan koppelen aan een bijzondere werknemer die hij zoekt. In het begin deed ik deze werkzaamheden naast mijn bestaande baan. Nadat ik door had dat deze manier van aanpak werkte kon ik al snel volledig de week vullen met Stammes Recruitment BV. Samen met de ervaring van mijn huidige accountmanagers hebben wij een netwerk opgebouwd waarmee we strategisch te werk gaan. Hiermee kunnen wij elke uitdaging aan en vinden we voor het juiste potje een juiste deksel. Dit naar alle tevredenheid van beide partijen.

Waar wij ook sterk in zijn, is het uitvoeren van achtergrond- en referentiechecks.

Hierbij kijken we vooral naar ervaring en opleiding. Belangrijk is om te kijken uit welke richting de sollicitant vandaan komt. Voor de ondernemers nemen wij verschillende lastige onderdelen in een sollicitatieprocedure uit handen.

Dit doen we door bijvoorbeeld de afwijzing richting de sollicitant uit te voeren.

Ook gewenst gedrag, denkwijzen of bedrijfscultuur onderzoeken wij om de juiste personen te vinden. Dit doen wij door zelf testen af te nemen bij de kandidaten.

Zoals gezegd blijkt de werkwijze van Stammes Recruitment BV een succes te zijn. Het bedrijf is 6 jaar actief en bestaat tegenwoordig uit een team van verschillende accountmanagers onder de dagelijkse leiding van Sherwin. Het bedrijf is nu 1 jaar gevestigd op de nieuwe locatie, Einsteinstraat 3B in Heerhugowaard. Als team halen ze voldoening uit het vinden van werk voor iemand dat ze echt leuk vinden en goed kunnen. Hierbij gaan zij net dat stukje verder om het realiseren van een juiste match.

Werkzoekende worden geholpen om op te starten en te wennen aan het arbeidsproces als ze er een tijdje uit zijn geweest. Werkgevers worden geadviseerd om het inwerken van de werknemer vlekkeloos te laten verlopen. Tevens treden wij op als bemiddelaar bij misverstanden en onenigheid. Als een match vanaf het begin met aandacht wordt begeleid heeft dat de beste slagingskans op een langdurige relatie waar iedereen baadt bij heeft.

Wij gaan verder dan de gemiddelde arbeidsbemiddelaar waardoor de klant de juiste vis uit de pool van talent gevist krijgt. Met onze werkwijze hebben beide partijen het langst plezier van elkaar.

 

/files/17492/17491258 Terug naar KOOPPLEIN.NL