Stiefbeen zonder Zoon

Stiefbeen zonder Zoon

Handelaar in gebruikte spullen

Aanwezig op rommel- en kofferbakmarkten

📞  06 - 33 05 33 69

✉️.   wouter.s.bijl@gmail.com

🌐   http://bit.ly/FacebookStiefbeen

Stiefbeen zonder Zoon houd zich bezig met tweede hands spullen te kopen en verkopen op diverse markten, zoals kofferbakmarkt rommelmarkt. Eeerlijk en betrouwbaar!

Stiefbeen heeft bewust gekozen om zijn spullen via KOOPPLEIN.NL op de digitale manier te koop aan te bieden. De reden dat hij dit doet is omdat het helemaal gratis is.  Zelfs de advertentie weer op de eerste plaats te zetten kost niets!

Dit is dan ook de reden van Stiefbeen om via Koopplein Heerhugowaard zijn advertenties te plaatsen. Wil jij ook gratis plaatsen en BAAS zijn over je EIGEN ADVERTENTIES?

JA?

Registreer je dan éénmalig bij Koopplein en plaats al je advertenties gratis en haal ze naar voren wanneer jij dat wilt. 😉  http://bit.ly/EenmaligRegistrerenKoopplein

 

/files/31339/31338346

Stiefbeen zonder Zoon gebruikt deze pagina om zijn assortiment aan de bezoekers van de markten te presenteren. Onder aan deze pagina kunt u een deel van het assortiment van Stiefbeen vinden. Deze advertenties worden gratis geplaatst en hij kan ze zelf beheren in een "eigen accountomgeving".

Je kunt hier lekker struinen en kijken. Zoek je iets en dat is niet te vinden? Geef Stiefbeen zonder Zoon een zoek opdracht en hij zal voor u gaan zoeken in dit segment. Wellicht kan hij voor jou het gezochte vinden, want door zijn netwerk kan hij veel handelaren inschakelen met zoeken.

Interesse om iets aan te schaffen?

Gewoon even bellen naar 06-33 05 33 69

Op dit moment is Stiefbeen op zoek naar MINATUUR Auto's om zijn assortiment aan te vullen!

Heb je op zolder een doos staan? Neem dan contact op met Stiefbeen, zodat je samen een deal kunt maken

/files/31339/31338435

/files/23699/23698181

 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL