Catering in Langedijk

WILFREDO'S

Wagenweg 2

1724 PT OUDKARSPEL

06-40875825

www.wilfredoskeuken.nl

info@wilfredoskeuken.nl

 

                                                                         

 

 

 

Wilfredo’s Keuken uw adres voor feesten en partijen

Wilfredo’s Keuken staat voor u klaar om uw feest of party te voor zien van een hapje tussendoor tot een compleet verzorgd warm- of koud buffet. Al uw wensen worden besproken zodat onbezorgd bezig kan houden met uw gasten.

Je kent het wel, je wilt je verjaardag vieren, want er is weer een jaartje erbij gekomen. Gezellig om samen met familie en vrienden door te brengen. Maar ja, je hebt dan natuurlijk geen zin om urenlang in de keuken te staan. Dan is de keuze snel gemaakt met Wilfredo's keuken.

Of het nu gaat om kleine hapjes, high tea of een compleet buffet.  Bij Wilfredo’s keuken kunt u online uw bestelling plaatsen 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Als u speciale wensen heeft kunt u gewoon Wilfredo’s keuken even bellen op 06-40875825, zodat u samen een oplossing kunt bedenken waarbij u zich goed voelt.

Assortiment.

Top 5 van Wilfredo’s Keuken:

Nr. 1     Koud Buffet

Nr. 2     Luxe Hapjesplateau

Nr. 3     Warm Buffet Wilfredo’s

Nr. 4     Maaltijdsalade

Nr. 5     High Tea voor Thuis

Verder heeft Wilfredo’s nog volop keus uit o.a. Koud- en Warme Buffetten, Salades, BBQ’s, Tapas, Hapjes, Lunch, Desserts enz. enz.

Indien u een gast heeft met een dieet of een voedselallergie, laat het Wilfredo’s even weten want dan kan hij een creatieve oplossing samenstellen zodat desbetreffende gast ook een heerlijk menu voorgeschoteld krijgt.

Wij bezorgen uw catering waar u dat wenst.

Wilfredo's keuken verzorgt uw catering. Door de uitgebreide ervaring van Wilfredo’s in de catering kunt u ervan uitgaan dat hij de opdracht met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zullen behandelen.

U heeft geen omkijken meer naar uw feest en uw gasten zullen er nog lang over praten. Dat is wat Wilfredo’s nastreeft voor zijn klanten.

Wilfredo's keuken staat voor kwaliteit en kiest zoveel mogelijk voor streekproducten uit eigen tuin, dit vanwege het biologische ideaal de bijzondere smaak en versheid. Daarom is hij ook regelmatig in de omgeving te vinden bij de LOKALE-tuinders om hun producten te keuren op smaak en kwaliteit.

Met Wilfredo's keuken kiest u voor een eerlijke smaak en dat zullen uw gasten op prijs stellen.

Voor meer informatie over Wilfredo’s Keuken gaat u naar de website.

Buffet de Langedijker-large-vis         Buffet de Langedijker-large        Buffetten-medium-31   Buffet de Langedijker-large-fruit         Koud buffet-medium-39  

 

/files/23699/23698181

 Terug naar je LOKALE KOOPPLEIN.NL