Oostenrijk 25 Euro 2018 Antropoceen

Het Holoceen is het meest jonge tijdperk van ca. 12.000 jaar geleden tot heden. Het Antropoceen wordt door wetenschappers het tijdperk genoemd wat in feite nu ingaat. De mens heeft grote veranderingen teweeg gebracht in het aardse systeem. Denk maar eens aan het broeikaseffect, stijging van de zeespiegel, vervuiling enz. Jaarlijks wordt er 300 miljoen ton plastic geproduceerd en er zijn zelfs eilanden met afvalplastic! De nieuwe term Antropoceen dient er mede toe dat de mens zich bewust moet worden wereldwijd verantwoordelijk te zijn voor de aarde. De mens zal dan veranderen van een anti-held in een held! De Oostenrijkse 25 Euromunt van het jaar 2018 heeft als thema het Antropoceen. Op de voorkant van de munt ziet men aan de binnenkant een deel van de aardbol. Daarop ziet men een tweetal voetstappen om aan te geven welke sporen de mens achtergelaten heeft op de aarde. Verder ziet men het jaartal 2018. In de buitenste ring van de munt ziet men de landsnaam Republik Oesterreich (Republiek Oostenrijk), de waarde aanduiding van 25 Euro en de naam Anthropozän (Antropoceen). Verder ziet men een aantal levende wezens die op aarde leven, een slak, vlinder, leeuw, olifant en een mens. Op de achterkant van de munt ziet men in het midden de andere kant van de wereldbol met een mens afgebeeld. De mens wordt geflankeerd door twee loofbomen. In de buitenste ring van de munt ziet men een fabriek, planten, een energiecentrale, een elektriciteitsmast, het PET logo, waterdruppels, sneeuwkristallen, een thermostaat, een dode boom en het CO2 logo met daarnaast verdorde aarde. Deze bijzondere Niobium munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een genummerd certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): AT18-25ANTR


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 89,50
  • Datum plaatsing 06-08-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Eurocoinhouse
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 30-11-2017
  • Plaatsnaam Nijverdal
  • Telefoon 0548618384
  • Bekeken 33 x
  • Snelcode info 18687347
Bezorgservice