Schilderij Peter Donkersloot | Varkentje Baroklijst


Peter Donkersloot | Varkentje Baroklijst
Techniek: Ingeschilderde giclee op linnen, met houten beschilderde baroklijst
Afmeting: 22x27 cm.
Dit prachtige werk is beschilderd en gesigneerd door Peter Donkersloot.

Locatie van dit kunstwerk:

Restaurant Taste

Heuvel 7A

5664 HK Geldrop

Klik hier om de website van Restaurant Taste te bezoeken

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.
Peter Donkersloot (Arnhem 1959)
Peter Donkersloot galerie
De naam Peter Donkersloot is natuurlijk een uiterst bekende naam, niet alleen een naam. Vooral de werken die Donkersloot maakt hebben een grote bekendheid in binnen- en buitenland.

Bovenstaande foto is gemaakt door mij in de galerie toe Peter een schilderij aan het signeren was, zoals u ziet, rechtstreeks vanuit de tube.

Peter Donkersloot studeert aan de Arnhemse kunstacademie en gaat vervolgens aan het werk in de reclamewereld.

Eind jaren tachtig besluit Peter Donkersloot om zichzelf toch helemaal aan het schilderen te wijden, dit doet hij natuurlijk niet onverdienstelijk. Als liefhebber van mooie kunst bewonder ik het werk van Donkersloot al jaren en onlangs ben ik met hem in contact gekomen.

 Ik ben er trots op zijn werk te mogen presenteren en natuurlijk nodig ik u van harte uit om de werken te komen bekijken in onze winkel.
Peter Donkersloot The Godfather
Peter Donkersloot is een kunstenaar die meerdere stijlen hanteert en die grote bekendheid kreeg met zijn maffia-schilderijen. Maar naast deze prachtige lijn van schilderijen maakt hij ook totaal andere werken zoals stadsgezichten en bloemen. Ook is het mogelijk om in opdracht een mooi portet te laten maken in de stijl van de meester zelf.

De stijl van Peter Donkersloot is te herkennen uit duizenden, de mooie mee geschilderde lijst is bijvoorbeeld een handelskenmerk van hem.

Peter’s droom is altijd geweest om de beste kunstenaar van de wereld te worden, hij kwam er echter achter dat daar geen standaard voor is. Daarna heeft Donkersloot gezien dat het mooiste compliment is, een volwassen publiek dat je werk waardeert en koopt. Dat is het grootste compliment.

Samen met Peter had ik het over de vervalsingen die de laatste tijd helaas opduiken, een heel vervelend fenomeen maar stiekem ook een compliment voor de kunstenaar. Je wordt immers niet zomaar vervalst…Over ons
Eigenaar van Jules Verne Art is Helmonder Martijn Derks (1980).

Derks is gepassioneerd wanneer het om mooie dingen gaat, kunst is volgens hem iets dat in elk interieur aanwezig zou moeten zijn. Hij ziet het als een eer mensen een mooi kunstwerk te mogen leveren, iets waar ze jaren van zullen genieten.

Voor ieder budget is er een kunstwerk te vinden in onze galerie.

Omdat het vaak lastig is een juist kunstwerk voor uw interieur te kopen, geven we graag advies op maat. Dat betekent dat het altijd mogelijk is het kunstwerk bij u thuis te bekijken.

Derks streeft een persoonlijk contact met zijn klanten en zijn kunstenaars na. Daarom is iedereen altijd van harte welkom in de galerie om nader kennis te maken. Een persoonlijke afspraak maakt hij daarom graag met u. Altijd vrijblijvend zonder enige verplichting.

Contact
info@julesverne-art.nl
06-47242225
0492-660808

Adres en openingstijden
Onze kunstwerken zijn aanwezig op verschillende locaties.
Bij elk kunstwerk staat aangegeven op welke locatie het zich bevindt.

KLIK OP DE LINK VOOR MEER INFORMATIE OVER DIT KUNSTWERK:
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): Does not apply
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Peter Donkersloot
 ● SKU (eigen artikel code): Does not apply


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 295
  • Datum plaatsing 30-11-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Jules Verne Art
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 31-01-2018
  • Plaatsnaam Helmond
  • Telefoon +31647242225
  • Bekeken 8 x
  • Snelcode info 19589375
Bezorgservice