BOVAG onderhoudsbeurt voor aanhangwagens

Auto onderdelen en diversen > Aanhangers

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Soort: Overige soorten

OMSCHRIJVING:

Bovag onderhoudsbeurt laurier aanhangwagens
Onderhoudsbeurt aan Uw aanhangwagen volgens de normen van de BOVAG.

Wij zijn een aanhangwagenbedrijf dat lid is van de Bovag en ons bedrijf beschikt over een gecertificeerde keurmeester aanhangwagen.

Het jaarlijks laten keuren van uw aanhangwagen is verplicht voor ISO en VCA certificering en dus van groot belang. Niet alleen voor Arbo-diensten zijn keuringsrapporten belangrijk, zeker wanneer u met personeel werkt, maar ook verzekeringsmaatschappijen en politie vragen steeds vaker naar een rapport.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt die wij voor u uitvoeren, vindt plaats aan de hand van een uitgebreide checklist van de BOVAG.
Na inspectie van de onderdelen worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Als alles aan uw aanhangwagen in goede staat verkeerd en/of defecten zijn gerepareerd, wordt de Bovag keuringssticker erop geplakt en ontvangt u het keuringsrapport.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van de aanhangwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden aanhangwagen ervoor dat u niet vooronaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw aanhangwagen kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent voor uw werk of hobby.

Wat houdt een  BOVAG-onderhoudsbeurt in.

Een BOVAG-onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring  en onderhoud van alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen. De verschillende onderdelen worden gecontroleerd, waar nodig gedemonteerd en gesmeerd.

Bij de BOVAG-onderhoudsbeurt wordt uitgebreid aandacht besteed aan de volgende groepen:
- Oplooprem: o.a. remmen, koppeling, breekkabel
- Assen en chassis: o.a. as, chassisbouten, chassisraam en dissel, schokdempers, remmen, banden, wielen
- Opbouw
- Verlichting

Deze vier groepen worden tijdens de onderhoudsbeurt onder handen genomen. Indien er geen gebreken aan het licht komen, of wanneer noodzakelijke reparaties zijn uitgevoerd wordt de BOVAG-keuringssticker uitgegeven als bewijs van een goed onderhouden aanhangwagen.

Wilt u bij ons een afspraak maken voor een Bovag onderhoudsbeurt van uw aanhangwagen neem dan telefonisch contact op met ons telnr:0416-383162 of telnr: 06-17571696
of mail:
Kosten bovag onderhoudsbeurtAanhangwagen ongeremd: 
Enkel-as € 39,95                                                                                                                                                     Dubbel-as € 49,95 incl. 21% btw

Aanhangwagen geremd:                                                                                       Enkel-as € 69,95 incl.21% btw
Dubbel-as € 99,95 incl. 21% btw

 

 

Mvg

Laurier Aanhangwagens v.o.f.
De Bosschen 10
5151 RT Drunen
KvK nr: 17223931
BTW nr: NL 821078458B01
Ibanr: NL56ABNA0429570163
ABN-AMRO reknr: 429570163
Tel: 0416-383162
Mob: 06-17571696​


ADVERTEERDER:
Naam: Laurier Aanhangwagens v.o.f.
Tel: 0617571696
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4579065/ko

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice