Kantoorruimte in Hilversum (Nimrodpark)

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
19-04-17
adverteerder
Tom Engelen
type
aangeboden
adverteert sinds
03-02-2012
plaatsnaam
Nimrodpark
telefoon
0881224444
gezien
1 x
snelcode info
1280253
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Te huur in Hilversum (Trompenberg) aan de Regentesselaan 20, kantoorunits op de 1e verdieping en 2de verdieping vanaf 10 m2.

De huurprijs vanaf € 195,-- en bijbehorende servicekosten vanaf € 55,-- per maand, hierin zit inbegrepen: gas, water, electra, schoonmaak algemene ruimten en alarmopvolging. De units zijn afzonderlijk af te sluiten en worden gestoffeerd opgeleverd. Sanitaire voorzieningen en keuken met koelkast, koffie en thee/voorziening zijn aanwezig en bij de huur inbegrepen. Het is mogelijk meerdere ruimten te huren tot maximaal 120 m2. Tijdelijk tot 3 maanden huurprijs teruggaaf bij het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst voor minimaal 1 jaar.

Verder is het mogelijk een ruimte ingericht voor één of meerdere dagdelen per week of maand te huren vanaf 20 euro per dagdeel, neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Diensten als telefoon en datalijnen met internet zijn per direct beschikbaar. Op de beganegrond van dit pand bevinden zich receptie, repro en vergaderzaal, van deze diensten kan door de huurders gebruik worden gemaakt.
Op eigen terrein is voldoende gratis parkeerruimte.
Geïnteresseerd? Neem contact op via telefoon of mail voor het bespreken van de diverse mogelijkheden.

Deel deze advertentie met:
|