Exo Terra - Day en Night LED L

prijs
€ 47,50
datum plaatsing
17-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Repshop
type
aangeboden
adverteert sinds
01-09-2014
plaatsnaam
Hilversum
telefoon
0031356975392
gezien
21 x
snelcode info
5780991

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Reptielen en Amfibieën - Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 6.95
 ● Levertijd (in dagen): 2
 ● Type: Overige typen

OMSCHRIJVING:
De Exo Terra Dag en Nacht LED is ideaal voor reptielen en amfibieën zonder UVB-behoeften, zoals slangen, nacht-actieve gekkos, kikkers, salamanders, spinnen, schorpioenen, insecten, enz? . De helder witte LEDs (1) zorgen voor een mooi daglicht, terwijl de blauwe LEDs het glinsterende maanlicht nabootsen dat je toelaat om je dieren s nachts te observeren zonder hun natuurlijk gedrag te verstoren. Het schemerlicht van de blauwe LEDs laat nachtdieren toe om te navigeren in hun territorium, op z
oek naar insecten, paringswillige soortgenoten, enz?, gezien deze dieren in complete duisternis volledig gedesoriënteerd zouden zijn. Raak eenvoudigweg het Dag/Nacht logo (2) aan om over te schakelen van helder daglicht naar blauw nachtlicht (3). De Exo Terra Dag en Nacht LED is de handigste en energiezuinigste manier om je terrarium overdag en s nachts te verlichten.

Conventionele gloeilampen verspillen meer dan 80% van de verbruikte energie in de vorm van warmte, terwijl de Exo Terra Dag en Nacht LED jouw terrarium verlicht met een minimum aan warmte en een maximale lichtopbrengst. Het bijna volledig ontbreken van warmteproductie vermindert het risico van oververhitting tijdens de zomer en laat natuurlijke, nachtelijke temperatuurdalingen toe. De LEDs in de Exo Terra Dag en Nacht LED verbruiken minder energie en hebben een langere levensduur in vergelijking met de gangbare gloei- en fluorescentielampen.


Handige en energiezuinige dag- en nachtverlichting
Ideaal voor reptielen en amfibieën zonder UVB-behoeften
Laat natuurlijke en nachtelijke temperatuurdalingen toe
Lange levensduur
Inclusief zelfklevende bevestigingssteun

ADVERTEERDER:
Naam: Repshop
Tel: 0031356975392
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4436808/ko


Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €29,- binnen nederlend

Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €49,- naar België

Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €49,- naar Duitsland

Terraria hebben een vaste bezorg prijs van €45,00 per terraria zowel in Nederland als in België.
Wij werken nog hard aan een bezorg prijs per KM.

Al meer dan 30 jaar leveren wij producten voor de terrarium hobby aan particulieren, bedrijven, dierentuinen en universiteiten. Sinds 1980 als H.C.H. en sinds 2006 ook online als RepShop. Wij leveren onze producten aan klanten in het binnen- en buitenland. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom bij ons langs.

Deel deze advertentie met:
|