Monsoon RS400 Rainfall System

prijs
€ 129
datum plaatsing
17-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Repshop
type
aangeboden
adverteert sinds
01-09-2014
plaatsnaam
Hilversum
telefoon
0031356975392
gezien
13 x
snelcode info
5781100

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Reptielen en Amfibieën - Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 6.95
 ● Levertijd (in dagen): 2
 ● Type: Overige typen

OMSCHRIJVING:
De Exo Terra Monsoon RS400 is een programmeerbaar beregeningssysteem voor elk type terrarium en serre. Het helpt een optimale luchtvochtigheid te handhaven door te beregenen met vooraf geprogrammeerde tussenpozen. De duur en de frequentie kunnen eenvoudig ingesteld worden, afhankelijk van het soort dier dat men houdt. Regelmatige neerslag bevordert het broedgedrag, en is noodzakelijk wanneer levende tropische planten, zoals bromelias, orchideeën, mossen e.d. als decoratie dienen. Het apparaat kan zo geprogrammeerd worden dat het meerdere keren per 24 uur beregent, gedurende periodes van één seconde tot twee uur. De grote 4 litertank verzekert een continue activiteit gedurende meerdere dagen zonder dat bijvullen noodzakelijk is (ideaal tijdens de vakantieperiode!), en het toestel kan eenvoudig bijgevuld worden zonder dat het hele systeem moet gedemonteerd worden. De Exo Terra Monsoon RS400 is voorzien van twee eenvoudig te monteren sproeikoppen, maar het systeem kan ook verder uitgebreid worden tot 6 sproeikoppen, ideaal voor installaties met meerdere terrariums. De neerslag die geproduceerd wordt door deze speciaal ontworpen sproeikoppen is uitermate fijn, waardoor een misteffect ontstaat in het terrarium of serre, en de extra lang darm maakt het mogelijk het toestel onzichtbaar op te stellen in een aparte ruimte of in een Exo Terra Cabinet onder het terrarium. De flexibele sproeikoppen kunnen in elke richting gericht worden. Eenvoudige installatie van de darmen; passen in de ingebouwde afsluitbare openingen (aanwezig bij alle Exo Terra Terrariums). Eenvoudig te verbinden en te installeren. Afgeschuind deksel: maakt het bijvullen van het waterreservoir gemakkelijker.

ADVERTEERDER:
Naam: Repshop
Tel: 0031356975392
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4436965/ko


Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €29,- binnen nederlend

Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €49,- naar België

Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €49,- naar Duitsland

Terraria hebben een vaste bezorg prijs van €45,00 per terraria zowel in Nederland als in België.
Wij werken nog hard aan een bezorg prijs per KM.

Al meer dan 30 jaar leveren wij producten voor de terrarium hobby aan particulieren, bedrijven, dierentuinen en universiteiten. Sinds 1980 als H.C.H. en sinds 2006 ook online als RepShop. Wij leveren onze producten aan klanten in het binnen- en buitenland. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom bij ons langs.

Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed