Vita Totaal 600gr

prijs
€ 22,50
datum plaatsing
17-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Repshop
type
aangeboden
adverteert sinds
01-09-2014
plaatsnaam
Hilversum
telefoon
0031356975392
gezien
15 x
snelcode info
5781101

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Reptielen en Amfibieën - Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 6.95
 ● Levertijd (in dagen): 2
 ● Type: Overige typen

OMSCHRIJVING:
Vita Totaal is een compleet vitamine- en mineralensupplement om uw voedseldieren en groenvoer te bepoederen en de voedingswaarde te verhogen. Sinds de introductie van Vita Totaal heeft het product zijn waarde als vitamine- en mineralenpreparaat bewezen en heeft het zich een belangrijke plek weten te verwerven bij veel (serieuze) terrariumhouders. Vita Totaal is samengesteld in samenwerking met in reptielen gespecialiseerde dierenartsen en ervaren kameleonkwekers. Vita Totaal is, in tegenstelling tot veel andere vitaminepreparaten, speciaal samengesteld voor reptielen en amfibieën. Andere preparaten zijn vaak gebaseerd op de voedingsbehoeftes van vogels. Recent onderzoek heeft aangetoond dat de vitamine- en mineralenbehoeften van vogels wezenlijk verschillen van die van reptielen en amfibieën. Gebruik voordat u voedseldieren en groente aan uw terrariumdieren aanbiedt het voedsel bepoederen met Vita Totaal. Doe enkele insecten in een potje en voeg een theelepel Vita Totaal toe. Schud enkele malen totdat de dieren volledig bedekt zijn met poeder. De insecten zijn nu klaar om te voeren. Groente en fruit in hapklare brokken snijden en met een dunne laag Vita Totaal bepoederen.

ADVERTEERDER:
Naam: Repshop
Tel: 0031356975392
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4436973/ko


Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €29,- binnen nederlend

Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €49,- naar België

Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €49,- naar Duitsland

Terraria hebben een vaste bezorg prijs van €45,00 per terraria zowel in Nederland als in België.
Wij werken nog hard aan een bezorg prijs per KM.

Al meer dan 30 jaar leveren wij producten voor de terrarium hobby aan particulieren, bedrijven, dierentuinen en universiteiten. Sinds 1980 als H.C.H. en sinds 2006 ook online als RepShop. Wij leveren onze producten aan klanten in het binnen- en buitenland. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom bij ons langs.

Deel deze advertentie met:
|