Sera flagamol

prijs
€ 10,25
datum plaatsing
17-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Repshop
type
aangeboden
adverteert sinds
01-09-2014
plaatsnaam
Hilversum
telefoon
0031356975392
gezien
28 x
snelcode info
6116340

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Reptielen en Amfibieën - Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 6.95
 ● Levertijd (in dagen): 2
 ● Type: Overige typen

OMSCHRIJVING:
Flagamol bestrijd amoeben en flagellaten. Deze parasieten zijn het vaakst te zien bij terrariumdieren. Terwijl schildpadden zonder problemen dit soort infecties aan kunnen en niet behandeld moeten worden , is deze ziekte voor slangen en andere carnivore reptielen en dodelijke bedreiging. Ze hebben bijna geen eetlust meer, vermageren alsook een ontstoken darm kunnen de gevolgen zijn. De aanwezige werkzame stof 5-Nitro-1, 3 thiazol-2-ylazan bestrijd gericht amoeben en flagellaten. Liefhebbers van reptielen zien meteen als hun dier ziek is - ze zijn zonder eetlust of hebben opvallende ademhalingsklachten. Ter bestrijding van de verschillende parasieten heeft sera nu een tot nu toe uniek assortiment geneesmiddelen voor reptielen ontwikkeld. Met de nieuwe en receptvrije sera med Professional geneesmiddelen sera Tremacestol, Oxyspirol, Eimerol en Flagamol kunnen de terraristiek liefhebbers hun dieren nu individueel behandelen. Deze producten werden speciaal door wetenschappers van het sera laboratorium o.l.v. professor Dr. Günter Schmahl ontwikkeld en in samenwerking met het Duitse reptielen- centrum in Springe op hun betrouwbaarheid in de praktijk getest.

ADVERTEERDER:
Naam: Repshop
Tel: 0031356975392
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4645596/ko


Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €29,- binnen nederlend

Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €49,- naar België

Gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van €49,- naar Duitsland

Terraria hebben een vaste bezorg prijs van €45,00 per terraria zowel in Nederland als in België.
Wij werken nog hard aan een bezorg prijs per KM.

Al meer dan 30 jaar leveren wij producten voor de terrarium hobby aan particulieren, bedrijven, dierentuinen en universiteiten. Sinds 1980 als H.C.H. en sinds 2006 ook online als RepShop. Wij leveren onze producten aan klanten in het binnen- en buitenland. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom bij ons langs.

Deel deze advertentie met:
|