Procesoperator

RandstadOperator's gezocht bij Campina!

Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft vestigingen over de hele wereld. Voor productielocatie Maasdam zijn wij op zoek naar een Operator Vul- en verpakafdeling (VVA). Binnen de VVA wordt geproduceerd onder de merken Campina, Vifit, Mona en Optimel, plus verschillende Private Labels voor de Nederlandse markt.

Jij als Operator VVA! Altijd al bezig willen zijn met het bedienen van vul- verpakmachines zodat de diverse dagvers producten volgens planning en voorschriften in de juiste verpakkingen worden gevuld? Dan is dit de functie voor jou!

Als Operator VVA bewaak je het proces en de toegewezen vul- en verpakmachine. Daarnaast stel je de machines om naar verschillende productsoorten, volumes en verpakkingen. Je doet dit niet alleen, maar werkt samen met de ploeg. Bij afwijkingen en storingen ondersteun je de monteurs en ben je met jouw leidinggevende in contact over de voortgang. Je bent medeverantwoordelijk voor de ploegprestatie en werkt dan ook in ploegdiensten. Daarnaast wordt je ingezet op miminaal twee soorten vul- verpakkingsmachines. Een uitdagende en afwisselende baan!

 

Wat vragen wij van jou? We zoeken een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je kan goed samenwerken en vindt het leuk om elke dag aan de hand van het bedienen van de machines het beste resultaat te halen. Daarnaast ben je ook erg flexibel en heb je al een aantal jaren ervaring als Operator bij voorkeur in de voedingsindustrie. Je hebt een afgeronden MBO opleiding richting Proces/Techniek.

Spreekt deze vacature je aan reageer dan direct!

 

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure


Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.


Locatie: Maasdam

Salaris indicatie: 0-1750

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705424/randstad-procesoperator-maasdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Randstad
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 31-05-2018
  • Plaatsnaam Hoeksche Waard
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 6 x
  • Snelcode info 21570808

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.