"Scoeter - La Dolce Vespa"

prijs
€ 39,50
datum plaatsing
23-03-17
adverteerder
Stagiaire
type
aangeboden
adverteert sinds
03-01-2011
plaatsnaam
Delden
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
671758

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Scoeter of scooter? Wij kiezen voor scoeter met de E van 100% elektrisch en schoon!Beleef zelf het retro gevoel en ga op pad met onze “Scoeters”. Dat zijn stoere Italiaanse scooters met een gave retro look, maar dan elektrisch. Dat betekent geen benzine dampen, geen olievlekken en al helemaal geen herrie. Dit is écht milieuvriendelijk toeren op onze elektrische scooters, optimaal geruisloos genieten en de wind door de haren… Ciao Bello!Het leukste personeelsfeest of bedrijfsuitje sinds jaren! Je mag bij ons namelijk zelf dit retro gevoel beleven en een Scoeter berijden. Helemaal in Italiaanse stijl! We hebben diverse leuke e-scooter arrangementen, van Scootertocht langs de wijngaard, een terrasbezoekje, tapasworkshop of leuke spellen onderweg. En we sluiten de dag natuurlijk af met lekker eten. La Dolce Vita!


Scoeter.nl is een programma van evenementenbureau Showtime, en wij organiseren jullie dag graag tot in de puntjes. Geschikt voor groepen van 8 tot 150 personen, en vergeet vooral je foto toestel niet! Arrivederci & tot snel!


TIP: de Elektrische scootertocht is ook in te zetten als “proeverij route”, waarbij u bijvoorbeeld een wijngaard bezoek
AVONDTIP: een leuke Italiaanse maffia avond!
GROEN: Dit programma is elektrisch en dus "100% groen". Wij belasten het milieu niet!

Bekijk de speciale website van dit programma: www.scoeter.nl
of op www.123showtime.nl

Deel deze advertentie met:
|