Teamleider Productie

WtbEAls Teamleider Productie geef je leiding aan één van onze productie afdelingen waar onderdelen voor defensie worden geassembleerd. In deze rol ben je continu het proces binnen de afdeling aan het verbeteren. Wij zoeken een veranderingsgezinde, mensgerichte leidinggevende met oog voor het verbeteren van processen.

Je gaat leiding geven aan een productie team van ca. 15 mensen waarbij de nadruk ligt op het vergroten van de arbeidsproductiviteit en de kwaliteit van de output. Vakmanschap, motivatie, en het naleven van het ziekteverzuimbeleid en van de veiligheidsnormen spelen een belangrijke rol.

Tevens geef je operationeel leiding aan het multidisciplinair team (bestaande uit kwaliteit, techniek en logistiek). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
-De lean methode (6S) toepassen op de afdeling en het opzetten van een gestroomlijnde afdelingsstructuur
-Initiëren van verbeteringsacties, o.a. gericht op logistieke en productieprocessen, kwaliteitsafwijkingen, fysieke werkomgeving
-Bewaken van en zorg dragen voor het realiseren van de operationele doelstellingen van de afdeling
-Begeleiden van audits van klanten
-Goede contacten onderhouden met interne klanten en een heldere communicatiestroom opzetten over de voortgang van de afdelingFunctie-eisen


Uiteraard ben jij besluitvaardig en resultaatgericht en in staat om complexe vraagstukken op je vakgebied te analyseren en zelfstandig of met je team op te lossen. Je bent flexibel in gedrag en stijl om de gewenste resultaten te bereiken, met een voorkeur voor het coachen van je omgeving. Ook heb jij:
-Minimaal een opleiding op HBO niveau afgerond, bij voorkeur in een technische en/of bedrijfskundige richting
-Enkele jaren werkervaring in een productieomgeving, waarbij je in elk geval al ervaring met verbeter- en/of veranderprocessen hebt opgedaan
-Ben je nog een starter? Dan zijn we ook erg benieuwd naar jou!
-Goede beheersing van de Engelse taalArbeidsvoorwaarden

-Een uitdagende leidinggevende functie met een grote focus op verbeterprocessen in een innovatieve en internationale omgeving
-De salarisschaal die bij deze functie hoort is tussen de € 2591 en € 4584,- bruto per maand
-Kansen om verder te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling
-25 vakantiedagen (uit te breiden naar 29)
-We organiseren regelmatig gratis workshops
-Een vaste contactpersoon binnen WtbE
-Verschillende gezellige personeelsuitjes gedurende het jaar met alle collega’s van WtbESollicitatieprocedure


Solliciteer direct voor deze functie via de “Solliciteer” button. Heb je toch nog vragen over bovenstaande vacature? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-58847311 of te mailen naar – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –.


Locatie: Hoogeveen

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705836/wtbe-teamleider-productie-hoogeveen
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder WtbE
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 20-10-2018
  • Plaatsnaam Hoogeveen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570505

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.