Hangslot Abus MONOBLOC MB 82-70-C . Nieuw in verpakking

prijs
€ 17,50
datum plaatsing
30-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
VARITRAD
type
aangeboden
adverteert sinds
02-04-2011
plaatsnaam
Kiel-Windeweer
telefoon
06-22032620
gezien
4 x
snelcode info
809642

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Hangslot Abus MONOBLOC MB 82-70-C . Nieuw in verpakking

- Type : hangslot met cilinderslot
- Automatisch sluitend.
- Slotkast van massief MESSING.
- Sluitbeugel van GEHARD STAAL.
- Verchroomd Slotmechanisme optimaal beschermd tegen corrosie.
- Meer dan 1000 verschillende sluitingen voor meer veiligheid.
- Met 2 messing vernikkelde sleutels.
- Aantal sluitstiften 5 stuks
- Geharde stift
- Beugelbreedte binnenwerks 22 mm.
- Beugelhoogte binnenwerks 13 mm.
- Breedte slotkast 70 mm.
- Diameter sluitbeugel 12 mm.

type MB 82-70-C


Dieven opgelet! Abus is no 1 van de beste sloten leveranciers op de markt.
De sterkte van de Monobloc sloten word aangeduid van level 5 tot level 7.
Met level 7 heeft u absoluut de top in diefstal preventie voorhanden!

Hoewel 100% bescherming onmogelijk is kan je er veel aan doen om het de dieven van jouw motor brommer of fiets zo moeilijk mogelijk te maken!

Hieronder geven wij enkele belangrijke tips:

Zet je eigendom altijd goed op slot met een ABUS slot.

Gebruik een ART-goedgekeurd slot, deze is onderworpen aan de zwaarste veiligheidseisen en wordt geëist door de verzekeringsmaatschappij.

Bevestig het slot zo hoog mogelijk (zonder ondergrond is het lastiger erop te slaan of met een betonschaar te openen) en zorg ervoor dat het slot goed zichtbaar is.

Probeer altijd je ABUS slot vast te maken aan ´de vaste wereld´ (bv. fietsenrek, lantaarn-paal), en let er op dat dit object ongeveer even solide is als je slot!

Maak je motor fiets of brommer met het frame en het voorwiel aan de vaste wereld vast. Als dieven dan met het slot gaan draaien, molesteren ze het wiel waardoor de fiets minder goed te verkopen is.

Zet je motor fiets of brommer nooit alleen aan het voorwiel vast. Op sommige plaatsen draaien dieven het voorwiel los en nemen ze de rest van de fiets mee.

Parkeer je motor fiets of brommer zo dat hij goed zichtbaar is. Als je ´s avonds parkeert zorg er dan voor dat hij op een goed verlichte plaats staat.

Stal je motor fiets of brommer tegenover een plek waar mensen staan te wachten, zoals tegenover een bus-halte. Dieven worden niet graag bekeken terwijl ze een slot openbreken…

Een plek met veel voorbijgangers is weer minder veilig, want voorbijgangers kijken nauwelijks om zich heen en kunnen zelfs de bewegingen van een dief camoufleren.

Een glimmende motor fiets of brommer temidden van oude barrels valt natuurlijk op. Een plastic zak over het zadel of ontbrekende spatborden maken een fiets al minder aantrekkelijk.

Zet je motor fiets of brommer niet altijd op dezelfde plaats.

Veel dieven zijn gespecialiseerd in één soort slot. Gebruik daarom bij voorkeur twee of drie verschil-lende sloten, bijvoorbeeld een ringslot, een beugelslot en/of een kettingslot. Dit werkt bovendien vertragend.

Bekijk of je garage of schuur genoeg beveiligd is tegen inbraakpogingen.

Elke motor fiets of brommer heeft zijn eigen, specifieke kenmerken (bv. een krasje ergens). Leg zulke speciale kenmerken vast want, hoe klein ze ook zijn, ze kunnen in het ergste geval altijd helpen bij de identificatie van je motor fiets of brommer .

Mocht je motor fiets of brommer toch nog gestolen worden, doe dan aangifte bij de politie.
Dit kan een volgend ´slachtoffer´ voorkomen

Deel deze advertentie met:
|