Je feest wordt een FEEST met Jack & Jolanda

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-06-17
conditie
nieuw
adverteerder
J. Hanssen
type
aangeboden
adverteert sinds
18-03-2011
plaatsnaam
Horst
telefoon
0654630025
gezien
20 x
snelcode info
1838849

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

www.jackenjolanda.nl Je feest wordt een FÉÉST met Jack & Jolanda. Voor feestmuziek, gezelligheidsmuziek, dansmuziek, country, evergreens, rock'n roll, disco, golden oldies en all round muziek bent u met Jack & Jolanda aan het juiste adres.
Zij zorgen voor passende muzikale invulling op bedrijfsfeesten, dansavonden, bruiloften, partijen, recepties, diner dansants, jubilea, tuinfeesten, kermissen en sixtiesavonden. Muziek voor jong en oud. Hun uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is en dat met een aan het feest aangepast geluidsniveau. Vooral niet te hard want er moet ook gezellig gekletst kunnen worden.
Daarbij maken zij niet alleen gebruik van het keyboard, maar ook van de akoestische gitaar en natuurlijk hun stemmmen, solistisch en in samenzang.
De warme stem van Jack en de prachtige stem van Jolanda passen uitstekend bij elkaar. Samen brengen ze een zeer gevarieerd programma, voor elk soort publiek, van jong tot oud.
Kortom: een optreden van Jack & Jolanda is een feest van herkenning. Van Limburgse liedjes of Nederlandse liedjes tot Duitstalige en Engelstalige songs; alles is mogelijk. Geen moeilijk gedoe, gewoon een gezellige avond of middag!
Zie onze website: www.jackenjolanda.nl
Bel Jack: 06 54 63 00 25
Bel Jolanda: 06 40 46 82 37
Of mail: jlmhanssen@planet.nl
Klik voor de nieuwste singel 'Gèf meej ma de zomer' op: http://youtu.be/Wc1SGYNNN68

Deel deze advertentie met:
|