ACTIE OP=OP Luxe giftset Kosmos voor uw wc wcset

Doe-het-zelf en Verbouw > Sanitair

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
Kosmos 3 delige luxe giftset voor uw WC - Afgeprijsd De Kosmos driedelige giftset!

Uw badkamer of toilet opfrissen was nog nooit zo simpel! Deze giftset bevat maar liefst drie accessoires die prachtig staan bij elke stijl. Alle drie tijdloos en gemaakt van chroomkleurig staal. De giftset bevat een handdoekhaakje, toiletborstel en toiletrolhouder. Leuk om cadeau te geven, maar zeker net zo leuk om zelf te houden! De gehele set heeft u nu voor maar € 49,00 ipv €89,00

Handdoekhaakje
Van chroomkleur staal; een handig haakje dat werkelijk overal in huis te gebruiken is. In de badkamer, het toilet, maar natuurlijk ook in andere ruimtes, zoals kasten of de gang.

Toiletborstel
Van chroomkleur staal; deze toiletborstelset is eenvoudig bij uw toilet te hangen, hij staat dus niet in de weg bij het schoonmaken van de vloer. De matglazen pot haalt u zo uit de houder: het glas is prima bestand tegen (agressieve) schoonmaakmiddelen en kan zelfs in de vaatwasser. De pot blijft dus jaren mooi! Elegant is ook de opstaande rand, de zwarte borstel blijft daardoor keurig uit het zicht.

Toiletrolhouder
Van chroomkleur staal; bij deze decoratieve toiletrolhouder hangt de toiletrol netjes uit het zicht, achter een symmetrisch vormgegeven klep. Door de slimme uitsparing is deze houder ook zeer geschikt voor dikkere toiletrollen. 

Montage
Er wordt geadviseerd niet in de voeg van de tegel te boren. De accessoires hebben dan niet genoeg houvast om recht te blijven hangen. Voor een stevige montage is het dus beter om in de tegel te boren. Om te voorkomen dat de boor uitschiet, kunt u eerst wat tape op de tegel plakken. 

Onderhoud
Voor het schoonmaken kunt u de accessoires met een spons, een mild sopje en een zachte doek reinigen. Voor het verwijderen van kalkvlekken kunt u een reiniger op basis van azijn of citroenzuur gebruiken. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en schuursponsjes.

Maak indruk met dit originele cadeau!

ADVERTEERDER:
Naam: Timsoutlet
Tel: 0646234698
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4845129/ko

Zie ook andere advertenties
  • Prijs € 49
  • Datum plaatsing 02-04-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Timsoutlet
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 20-07-2015
  • Plaatsnaam Huizen
  • Telefoon 0646234698
  • Gezien 7 x
  • Snelcode info 6592081

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice