Afvallen, afslanken, door behandelingen van 17 minuten!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
adverteerder
van den Bosch
type
aangeboden
adverteert sinds
06-09-2015
plaatsnaam
Vianen
telefoon
0347375935
gezien
1 x
snelcode info
5887721

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het Myo-balance systeem:
De basis van het Myo-balance systeem ligt in de medische sector. Een Brits medische wetenschapper, tevens betrokken bij de uitvinding van de huidige pacemaker, ontwikkelde een systeem voor de behandeling van MS patiënten. Na intensief onderzoek naar de werking van het spierstelsel merkte hij niet alleen dat de spieren in een betere conditie kwamen maar dat het systeem ook zorgde voor een betere doorbloeding en het vet rond de spieren werd afgebroken. De energie die nodig is om de spieren te trainen en sterker te maken wordt niet alleen geleverd door het systeem, maar ook door het lichaam zelf. Door middel van aanvullend onderzoek werd het systeem doorontwikkeld als afslanksysteem. Afvallen door middel van spiersamentrekkingen.

De behandeling:
Bij de behandeling met het Myo-Balance systeem kunnen de specifieke probleemgebieden van uw lichaam worden behandeld, je kunt hierbij denken aan het verstevigen van buik, billen en dijen, ook wordt de huid aanzienlijk verbeterd. Het Myo-balance systeem wordt ook gebruikt voor het opbouwen van spiermassa of specifieke spierversteviging. Deze behandeling duurt slechts 17 minuten; in deze tijd bereik je hetzelfde effect als 2 á 3 uur actief sporten. De spiersamentrekkingen zijn vergelijkbaar met 300 sit-ups en 400 dijbeenspier oefeningen. Ook voor klanten met een medische beperking die niet kunnen of mogen sporten, maar wel aan hun lichaam willen werken.
De introductiebehandeling:
Tijdens het eerste consult wordt je door ons op gemeten. Gezamenlijk bepalen je jouw streefgewicht en het doel van de behandeling.. Met het myo balance systeem pakken we je specifieke probleemzones heel doeltreffend aan. Wij adviseren om gedurende minimaal 5 weken, 2 keer per week de behandeling te ondergaan. Op deze manier kunnen er maximale resultaten worden behaald. Er vinden regelmatig lichaamsanalyses plaats, zodat je vorderingen duidelijk zichtbaar worden. 1 kuur bestaat uit 10 behandelingen.
” In Engeland is het als sinds jaren nummer 1 op afslankgebied”.

Denk niet langer morgen begin ik maar bel vandaag voor een geheel vrijblijvende introductiebehandeling de kosten zijn € 25,00

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest