Overtollig vet definitief verwijderen zonder operatie!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-03-17
adverteerder
van den Bosch
type
aangeboden
adverteert sinds
06-09-2015
plaatsnaam
Vianen
telefoon
0347375935
gezien
2 x
snelcode info
5887722

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Definitief vet verwijderen met QB Lipo II
Wij bieden u een nieuwe manier aan om met blijvend resultaat vet te verwijderen, het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie maar zonder de risicovolle en pijnlijke ingreep. Liposuctie is een oplossing, maar de risicovolle chirurgische ingreep, de (pijnlijke) bijwerkingen en de hoge kosten weerhouden de meeste mensen ervan om voor deze behandeling te kiezen. Nu is er een veilig en pijnloos alternatief. Het verwijdert vetrolletjes en cellulitis, maakt uw huid stevig en gezond.

Behandeling:
Deze behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op het imploderen van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Het vrijgekomen vet en afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam (via de nieren en de lever) Het gaat hier om het verwijderen van vet op de zones zoals bijv. buik, heupen, knieën of armen waar het ondanks sporten en gezonde voeding niet verdwijnt. Al na twee behandelingen is er zichtbaar resultaat en na 6 tot 10 behandelingen zijn de centimeters definitief weg. Het systeem dat BodyLijn hiervoor gebruikt is het welbekende QB Lipo II systeem. Na de behandeling krijgt u een lymfedrainage om de afvalstoffen te verwijderen uit het lichaam tot 10 x zo snel. De QB Lipo II is uitgebreid getest door LifestyleXperience op RTL 4, Metro, PRiMERO, BodyLIFE e.a.
Het unieke van de QB Lipo II is dat je meerdere gebieden in één keer kunt behandelen!
• Geen operatie
• Geen herstelperiode
• Geen littekens
• Geen narcose
• Veilig en blijvend
• Betaalbaar

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest