Elephant composiet kunstof gevelbekleding

Doe-het-zelf en Verbouw > Hout en Planken

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Elephant composiet kunstof gevelbekleding / Wandbekleding in Ceder-look

Alle voordelen van de natuurlijke uitstraling van Western Red Cedar zonder de nadelen van het kostbare onderhoud en de vaak benodigde behandeling voor brandwerendheid. Elephant hout kunststof composiet rabatdelen maken het mogelijk met een wisselende dosse houttekening, standaard brandwerendheidsklasse B1 en CE markering.

Met een geweldige uitstraling vooral bij steense toepassing (zie foto) en een enorme besparing op onderhoud. Op basis van berekening over 15 jaar tot wel drie maal goedkoper dan toepassing van Western Red Cedar rabatdelen.

Verkrijgbaar in vaste lengtes van drie, vier en vijf meter en in de kleuren Natural Cedar, Misty Grey, Rock Grey en Off White.
Wil je een wand bekleden, dan is composiet gevelbekleding de ideale oplossing. Composiet is reeds afgewerkt, dus u hoeft niet meer te lakken/verven.

Bezoek onze HomingXL showroom in Vianen

HomingXL B.V.
Stuartweg 4c
4131NJ Vianen
Tel: 0183-629788
Geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Zie ook onze andere advertenties !

Wat is Composiet?
Composiet is een product waarvan de basis gevormd wordt door een menging van houtvezel en een thermoplastische kunststof.

Composiet, ook wel WPC (wood plastic composite) of HKC (hout kunststof composiet) genoemd, kun je zien als een mooie middenweg tussen kunststof en hout. Het heeft dezelfde natuurlijke uitstraling van hout, maar de duurzaamheid en het gemak van kunststof.
Samenvattend op de vraag ‘Wat is composiet?: Het is een duurzaam kunststof materiaal, met de natuurlijke uitstraling van hout.

De voordelen van composiet schuttingen:

 ● Kindvriendelijk (geen splinters)
 ● Milieuvriendelijk (duurzaam, ecologisch en recyclebaar)
 ● Lijkt op hout, maar dan zonder de nadelen
 ● Onderhoudsvrij en kleurbehoud
 ● Eenvoudige montage
 ● Betaalbaar

Kindvriendelijk
Composiet is splintervrij, hierdoor kunnen je kinderen gewoon met blote voeten over het terras lopen of aan de schutting zitten zonder dat je bang hoeft te zijn voor splinters.
Milieuvriendelijk
Composiet is duurzaam en dus een stuk vriendelijker voor het milieu. Afhankelijk van het type schutting bestaat composiet voor meer dan 50% uit kunststof. Hierdoor vervormen de planken niet en trekken ze ook niet krom. Meer dan 10 jaar genieten van composiet is geen uitzondering. Ecologisch verantwoorde producten, vanwege het gerecycled hout waarmee het kunststof is aangevuld.
Onderhoudsvrij en Kleurbehoud
Composiet tuinafscheidingen zijn onderhoudsvriendelijk. Je hoeft je schutting niet meer te lakken en/of te schuren. Schoonmaken kan ook gewoon met de hoge drukspuit, iets wat wordt afgeraden bij houten terrassen of schuttingen. Dit materiaal vergrijst niet. Composiet behoudt zijn kleur. Alleen na het eerste (zon)seizoen zullen donkere planken een paar procent lichter worden, maar daarna zal deze verder zijn kleur behouden.
Eenvoudige montage
Een schutting maken van composiet is zeer gemakkelijk en ook snel te realiseren. Je hoeft geen timmerman of hovenier te zijn om het te kunnen plaatsen. Het is net zo makkelijk bewerkbaar als hout. Plaatselijk uitsparingen maken of demonteren is een fluitje van een cent. 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Dikte: Minder dan 25 mm
 ● Houtsoort: Overige houtsoorten
 ● Type: Plank

ADVERTEERDER:
Naam: HomingXL
Tel: 0183629788
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4872012/ko

Bezoek onze HomingXL showroom in Vianen

HomingXL B.V.
Stuartweg 4c
4131NJ Vianen
Tel: 0183-629788
Geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Zie ook onze andere advertenties !
  • Prijs € 24,95
  • Datum plaatsing 14-02-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder HomingXL
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 26-03-2015
  • Plaatsnaam IJsselstein / Vianen
  • Telefoon 0183629788
  • Gezien 7 x
  • Snelcode info 6671677

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice