Olielamp Bol ter nagedachtenis

prijs
€ 26,95
datum plaatsing
11-02-17
adverteerder
Origineel kadootje
type
aangeboden
adverteert sinds
10-03-2015
plaatsnaam
Krimpen aan den IJssel
telefoon
0180398826
gezien
80 x
snelcode info
5556357

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Uitvaartverzorging

OMSCHRIJVING:

Deze mooie olielamp kunt u geheel naar wens laten graveren. De olielamp is zeer geschikt om te laten graveren ter nagedachtenis aan een overleden dierbaren. Tevens kunt u de olielamp bij de kist plaatsen tijdens de plechtigheid. 

De olielamp kunt u laten graveren met een persoonlijke tekst en/of afbeelding. De olielamp heeft een diameter van circa 12 cm. 

Prijs inclusief graveren

Al onze prijzen zijn inclusief de kosten voor het graveren. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan. Gebruikt u een eigen afbeelding, dan berekenen we €0,75 bewerkingskosten. 

Verzenden en Ophalen

Wij verzenden onze producten al ruim 10 jaar met postnl. Bent u bang voor breuk? Het gebeurt zelden dat er een product breekt tijdens het verzenden, mocht dit wel het geval zijn dan ontvangt u gratis een nieuw artikel. Afhalen mag natuurlijk ook, dit kan op werkdagen tussen 10.00 - 17.00 uur in Krimpen aan den IJssel. 

Over Ons

Origineel kadootje is sinds 2004 gespecialiseerd in het graveren en zandstralen van glaswerk, kristal, spiegels en steen. Wij maken met veel liefde en plezier geschenken voor de bijzonder gebeurtenissen in uw leven. Alle bestellingen worden in opdracht gemaakt, hierdoor is ieder product uniek. Bent u op zoek naar een bijzonder en origineel kado, neem dan zeker een kijkje op onze website. 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg en Zwolle
 ● Type: Bloemstukken en Rouwgeschenken

ADVERTEERDER:
Naam: Origineel kadootje
Tel: 0180398826
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3933488/ko

Deel deze advertentie met:
|